Gözde Yılmaz, başarı çıtasını sürekli yükseltiyor

Ünlü yönetmen Abdullah Oğuz'un asistanlığını yapan 26 yaşındaki Gözde Yılmaz, 'Kanıt' dizisi ile başladığı senaryo yazarlığına, şu günlerde yayın hayatına başla

Çerkezköy 3.07.2017 20:22:00 0
Gözde Yılmaz, başarı çıtasını sürekli yükseltiyor

ABDULLAH OĞUZ’UN ASİSTANLIĞINA YÜKSELDİ

 

Çerkezköy Pakize Narin Lisesi’nden 2007 yılında okul birincisi olarak mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünde okurken ikinci sınıfta ünlü yönetmen Abdullah Oğuz’un sahip olduğu ANS prodüksiyonda çalışmaya başlayan Gözde Yılmaz, daha sonra ‘Kanıt’ adlı polisiye dizisinin ekibine girdi. Kanıt dizisinde yardımcı asistan olarak cinayet hikayelerinin hazırlanmasına katkı sağlayan 26 yaşındaki Gözde Yılmaz daha sonra ise ‘Patlak Sokaklar Gerzomat’ adlı filmde proje koordinatör yardımcılığı, Show TV’de yayınlanan ‘Aşk Ekmek Hayal’ adlı dizinin de senaryo yazarlığını yaptı. İyi bir yönetmen olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yılmaz daha sonra ise ünlü yönetmen Abdullah Oğuz’un asistanlığına kadar yükseldi.

 

“BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTMEK İSTİYOR”

 

6 yaşında yazarlığa heves eden ve ailesi Kapaklı’da yaşayan Gözde Yılmaz 2015 yılında vizyona giren, yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un, senaryosunu ise Levent Kazak’ın üstlendiği ‘Senden Bana Kalan’ adlı sinema filminde ise Proje Geliştirme sorumlusu olarak görev yaptı. Dün akşam Star Tv’de yayın hayatına başlayan polisiye dizisi ‘Çember’ dizisinin senaristi olan Gözde Yılmaz bu proje ile birlikte başarı çıtasını daha da yükseltmek istiyor.

 

“ALTI SERİSİ BULUNUYOR”

 

Türk televizyonlarına yeni soluk getirecek olan polise dizisi ‘ Çember’in altı serisinin bulunduğunu kaydeden Yılmaz “ Yapımcılığını ANS prodüksiyonun üstlendiği ‘Çember’ adlı polisiye filmi Pazartesi günü Star TV’de başladı. Kış aylarında çekimlerine başladığımız dizi İstanbul’da çekildi. Dizinin altı serisi bulunuyor ve reytinge göre ise dizinin devam bölümleri çekilecek. Diziden daha çok film serisi olarak ilerleyecek. Abdullah Oğuz’un yönetmenliğini yaptığı ve yapımcılığını Evren Oğuz ile beraber üstlendiği projenin başrollerinde ise Serhat Kılıç, Pelin Akıl Altan, Barış Bağcı, Anıl Altan yer alıyor. Aksiyonu bol bir polisiye filmi tarzında izlenen Çember’de ayrıca konuk olarak Menderes Samancılar, Gözde Çığacı, Melisa Sözen, Duygu Yetiş, İrem Altuğ, Selçuk Boyrak ve Füsun Erbulak gibi isimler yer alıyor” diye konuştu.

 

“İYİ BİR YÖNETMEN OLMAK İSTİYORUM”

 

ANS Prodüksiyonda Drama Koordinatörü olarak görev yaptığını ifade eden Gözde Yılmaz “ Genç yaşta ünlü yönetmen Abdullah Oğuz’un ekibinde yer aldığım için çok mutluyum. Benim buralara gelmemde büyük emekleri olan aileme ve sevdiklerime çok teşekkür ediyorum” dedi. Bugün dizilerde senaristlik  yapan Gözde Yılmaz, ilerde film çekmek istediğini ve hayalinin ise iyi bir yönetmen olmak olduğunu kaydetti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10