Kapalı Pazar Yeri kredisi için resmi teklif sunuldu

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, önceki gün, İller Bankasından gelen yetkililer ile yapılacak olan Kapalı Pazar Yeri kredisi hakkında toplantı gerçekleştirdi. Yurdakul, İller Bankası'ndan kredi on

Malkara 5.07.2017 19:49:00 0
Kapalı Pazar Yeri kredisi için resmi teklif sunuldu

Gerçekleştirilen toplantıya; Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nazif Balcı, İsmail Akkaya, Fen İşleri Müdürü Yılmaz Özel, Mali Hizmetler Müdürü Mehmet Engin, İller Bankası Yetkilileri Orhan Sezer, Mehmet Kalaycı, Mehmet Türkmen ve Malkara Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde görevli personeller katıldı.

 

PROJE DETAYLARI SUNULDU

 

Belediye Meclis Odasında gerçekleştirilen toplantıda Kapalı Pazar Yeri yapımı ile ilgili teknik izleme ve değerlendirme yapıldı. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Kapalı Pazar Yeri projesi maketinin üzerinde İller Bankasından gelen yetkililere proje detaylarını sunduk. İller Bankasından kredi onayını çıkartmak için gelen yetkililere gerekli bilgileri resmi olarak sunduk. İller Bankasından Kapalı Pazar Yeri projesinin kredisinin kullanım izninin ardından hemen ihalesine çıkacağız. İşimiz, Gücümüz Malkara sloganı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Gerçekleştirilen toplantının ardından Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İller Bankası yetkilileri ve Malkara Belediyesi personelleri Kapalı Pazar Yeri yapılacak olan alanda incelemelerde bulundular.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10