Kızılpınar'da iki sokak daha asfaltlandı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy'de yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Şehir merkezi ve Kızılpınar Mahallesi'nde yapılan asfaltlama çalışmalarının devam etti

Çerkezköy 7.07.2017 21:18:00 0
Kızılpınar

VATANDAŞLAR RAHATSIZ EDİLMEDEN ÇALIŞMALAR SÜRDÜRÜLÜYOR

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, ilk etapta Örnek Sokak çalışmalarının devam ettiği Gazi Osman Paşa Mahallesi’ne bağlı Butçular Sokak ve Fatih Caddesi’ni inceleyerek, yerinde denetim gerçekleştirdi. Çalışmaların mümkün olduğunca vatandaşları ve esnafı rahatsız etmeden sürdürüldüğünü kaydeden Vahap Akay, Fatih Caddesi üzerinde bulunan elektrik trafosunun deplasesi ve elektrik hatlarının yer altına alınması için de TREDAŞ yetkilileri ile görüştü. Akay, daha sonra Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde devam eden Kavak Dere Islah çalışmalarını yerinde inceledi.

 

BAYRAM SONRASI 2 EKİP İLE ÇALIŞMALARA DEVAM

 

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde devam eden sıcak asfalt kaplama çalışmalarını da yerinde inceleyen Vahap Akay, 171 Sokak Sıcak Asfalt Kaplama yatırımı kapsamında bugüne kadar 60’a yakın sokağın asfalt ile kaplandığını belirterek, “Bayram tatili sonrası asfaltlama çalışmalarımız 2 ekip ile devam ediyor. Ekiplerimizden biri ilçe merkezimizdeki mahallelerimizde belirlenen sokaklarımızı asfaltlarken; diğer ekibimiz ise Kızılpınar Mahallemizde altyapısı tamamlanan sokaklarımızı sıcak asfalt ile kaplıyor” ifadelerini kullandı.

 

BETON YOL ÇALIŞMALARI TAMAMLANMAK ÜZERE

 

Fevzipaşa Mahallesi’nde gerçekleştirilen sıcak asfalt kaplama ve beton kaldırım yapım çalışmalarını da inceleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, daha sonra ise Çerkezköy Devlet Hastanesi yanında devam eden demirli beton yol yapım çalışmalarını inceledi. Esra Sokak üzerinden Çerkezköy Devlet Hastanesi Acil girişine bağlandığını kaydeden Belediye Akay, buradaki demirli beton yol kaplama çalışmalarının tamamlandığını söyledi.   

 

118 SOKAK ASFALT İLE KAPLANACAK

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, son olarak ise Kızılpınar Mahallesi’nde devam eden sıcak asfalt kaplama çalışmalarını inceledi. İstiklal Caddesi’ne bağlı Bektaş ve Turan Sokaklarda sıcak asfalt kaplama çalışmalarının tamamlandığını belirten Akay, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından altyapı çalışmalarının tamamlanarak bize teslim edilen sokaklarımızı asfalt ile kaplıyoruz. Kızılpınar Mahallemizde toplam 118 sokağımızı sıcak asfalt ile kaplayacağız” açıklamalarında bulundu.

 

ALTYAPI TAMAMLANDI KALDIRIM ÇALIŞMASI BAŞLADI

 

Kızılpınar Mahallesi’ne bağlı Osmanlı Caddesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kaldırım yapımına başlandığını sözlerine ekleyen Akay, “Hacı Yakup Caddesi ile Osmanlı Caddesi arasında kalan sokakları da Çerkezköy Belediyesi olarak biz asfaltlayacağız” dedi. İncelemeler sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş de, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a eşlik etti.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10