15 Temmuz Şehitleri anıldı

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından planlanan Kanlı 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin ardından, yıldönümü anma etkinlikleri, tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy'de de devam etti. 15

Çerkezköy 11.07.2017 19:56:00 0
15 Temmuz Şehitleri anıldı

İstasyon Mahallesi’nde bulunan Çerkezköy Şehitliği’nde düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı’na Çerkezköy İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tank Albay Engin Candaş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Edip Emre Gürol, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Merkez Komutanı Binbaşı Fuat Dönmez, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İlçe Yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Hasan Sakallı, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Müftüsü Vehbi Bardakçı, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, şehit aileleri, muhtarlar ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

KARANFİL BIRAKILDI

 

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan 15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı’nda, daha sonra Çerkezköy Müftüsü Vehbi Bardakçı tarafından dualar edildi. Duaların yapılmasının ardından tüm katılımcılar Çerkezköy Şehitliği’nde bulunan şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı. Şehitlerin kabirleri başında dualar edilmesinin ardından Çerkezköy Şehitliği’ndeki anma programı sona erdi. Daha sonra ise Merkez Osmanlı Camii’nde şehitler için mevlit okutuldu.

 

Haber / Faik Onur KAYA   


0282 726 91 91
0282 747 65 10