Bylock iddiası ile gözaltına alındılar

Tekirdağ'da sürdürülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı, 'ByLock' kullandıkları gerekçesiyle aralarında polis, öğretmen, memur, işçi ve esnafların da

Çerkezköy 13.07.2017 16:39:00 0
Bylock iddiası ile gözaltına alındılar

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullandıkları gerekçesiyle aralarında polis, öğretmen, memur ve esnafın da bulunduğu 127 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Kararın ardından İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile Çorlu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gözaltı kararı verilen şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

 

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE GÖTÜRÜLDÜLER

 

Sabah erken saatlerde başlayan operasyonlar kapsamında şüphelilerin ev ve işyerlerine yönelik baskın düzenlendi. Çerkezköy’de ikamet ettiği öğrenilen F.K., F.A., A.S., N.B., A.A. ve N.A. isimli şahıslar ekipler tarafından gözaltına alındı. KOM Ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne getirilen 4’ü kadın 6 kişi alınan sağlık raporlarının ardından Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Operasyonların devam ettiği öğrenildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10