Yeni hizmet binası basına tanıtıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin inşaatı devam eden yeni hizmet binası, düzenlenen basın toplantısıyla Tekirdağ'da görev yapan basın mensuplarına tanıtıldı.

Tekirdağ 13.07.2017 19:43:00 0
Yeni hizmet binası basına tanıtıldı

Gündoğdu Mahallesi'nde bulunan şantiye alanında gerçekleştirilen basın toplantısına, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları, Başkan Danışmanları, daire başkanları yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

 

BİNA BÖLGE GELİŞİMİNE KATKI SAĞLAYACAK

 

İnşaat alanındaki şantiyede düzenlediği basın toplantısında inşaatla ilgili bilgiler veren Albayrak; Bugün basınımızı inşaatı devam eden yeni Büyükşehir Belediyesi hakkında bilgilendirmek istiyorum. Ben inşaat başladığından bugüne kadar her hafta buraya gelerek yapılan çalışmaları inceliyor ve brifing alıyorum. 2018 Kasım ayında hizmete açılmasını planladığımız bu hizmet binamız, anahtar teslim olup, gelecek zamlardan etkilenmeyecek ve fark ödemeyeceğiz. Hizmet binamızın inşaatı hızla devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinde göreve geldiğimiz günden bu güne 1200 gün geçti. Allah kısmet ederse 625 gün daha görevimizi sürdüreceğiz. Biz il merkezimiz ve tüm ilçelerimiz için her alanda daha iyi yere gelmesi ve eksiklerin giderilmesi için çalışıyoruz. Bina hizmete girdiğinde bu bölge şekillenecek. Tekirdağ’ın gelişmesine katkı sağlayacak’’ dedi.

 

BASIN TANITIMI YAPILDI

 

Başkan Kadir Albayrak'ın konuşmasının ardından Yeni Büyükşehir Hizmet Binası çalışmalarının anlatıldığı animasyon filmi izlendi ve İnşaat Mühendisi Özkan Sancar tarafından konuyla ilgili sunum gerçekleştirildi. Özkan Sancar gerçekleştirdiği sunumda hizmet binası, meydan altı otopark, meydan ve çevre düzenlemesi ile ilgili sayısal verileri paylaştı. Basın tanıtımı, protokol üyeleri ve basın mensuplarının inşaat alanını gezmesi ile son buldu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10