''Spora yönelik desteklerimiz devam edecek''

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara İlçe Kaymakamı Erkan Karahan ile birlikte, Malkara Belediye Akademisi tarafından Belediye Halı Saha Tesislerinde düzenlenen yaz futbol kursunun çalışmalarını izledil

Malkara 14.07.2017 20:02:00 0

Malkara'da çocuklarda spor kültürünü yaygınlaştırmak, spor bilincini geliştirmek, zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora yönlendirmek için böyle bir çalışma başlattıklarını belirten Yurdakul, spora yönelik verdikleri desteğin devam edeceğini söyledi. Çalışmalar esnasında; Malkara İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Remzi Barış da yer aldı.

 

FUTBOL KURSLARINA 120 ÖĞRENCİ KATILIM GÖSTERDİ

 

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Malkara'da çocuklarımızda spor kültürünü yaygınlaştırmak, spor bilincini geliştirmek, zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora yönlendirmek için Belediye Akademisi bünyesinde futbol kursunu açtık. Belediye Akademisi Futbol Kursularına yaklaşık 120 öğrencimiz katılım gösterdi. Bu yıl Belediye Akademisi bünyesinde ilk kez kız futbol kursunu da açtık. Kurslarımız 3 Temmuz da başlamış olup 31 Ağustos 2017 tarihinde son bulacak. Malkara Belediyesi olarak spora büyük önem veriyoruz ve destekliyoruz. Sporda hem bireysel çalışmalara hem de takım çalışmalarına şimdiye kadar her türlü desteği verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz.” dedi. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Malkara İlçe Kaymakamı Erkan Karahan kursa gelen çocuklarla sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10