Terk edilmiş hurda araçlar toplanıyor

Kapaklı sınırlarında yol kenarlarında, kaldırımlara, boş arazilere terk edilen hurda araçlar Kapaklı Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından toplatılıyor.

Kapaklı 14.07.2017 20:07:00 0
Terk edilmiş hurda araçlar toplanıyor

ÇEKİCİLERLE OTOPARKLARA TAŞINDI

 

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü kullanım ömrünü tamamlayan, çürümeye terk edilen, hurdaya çıkan araçları, oluşturduğu çirkin görüntü ve çevreye verdiği zararlardan dolayı toplamaya başladı. Ekipler, ilçe sınırları içinde sahipleri tarafından terk edilen araçları tespit ederek, bulundukları yerlerden kaldırılmaları yönünde sahiplerini uyardı. Sahipleri bulunamayan ve kaldırılmayan araçlar çekicilerle yediemin otoparklarına taşınıp, cezai yaptırım uygulanacak.

 

ZABITAYA İHBARDA BULUNSULAR

 

Konuyla ilgili konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Trafik zabıta ekiplerimiz ilçemiz genelindeki cadde ve sokaklarımızda terk edilmiş ve trafik düzenini bozan araçları, vatandaşlarımızın güvenliği ve trafik akışının daha iyi devam etmesi için kaldırma çalışmalarını sürdürüyor. Zabıtalar, hurda araçların sahiplerini belirlendikten sonra, kendilerine gereken uyarıyı yaparak araçlarını kaldırmalarını istiyor” dedi. Yetkililer ise, çalışmaların birkaç hafta sürebileceğini, vatandaşların çevrelerinde bulunan hurda araçlar konusunda zabıtaya ihbarda bulunmalarını söylediler.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10