Başkan Mandalı Alışveriş Merkezi'ni ziyaret etti

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı önceki gün İsmet Paşa Mahallesi'nde faaliyet gösteren Corner Park alışveriş merkezini ziyaret etti.

Kapaklı 14.07.2017 20:10:00 0
Başkan Mandalı Alışveriş Merkezi

ESNAFLARA HAYIRLI İŞLER DİLEDİ

 

Başkan İrfan Mandalı Corner Park Alışveriş Merkezi’nde hizmet veren işyerlerini tek tek ziyaret ederek, işyeri sahiplerine hayırlı işler diledi. Başkan Mandalı gelişen ve büyüyen Kapaklı’nın böyle bir alışveriş merkezine sahip olmasının, ilçe vatandaşları için bir kazanç olduğunu ve ilçede bu tür alışveriş merkezlerinin çoğalacağını umut ettiklerini söyledi. Corner Park Alışveriş Merkezi işyeri sahipleri de Başkan Mandalı’ya ziyareti nedeniyle, memnunluk duyduklarını belirterek teşekkür ettiler.

 

BAŞKAN MANDALI ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENDİ

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Corner Park Alışveriş merkezi ziyareti sırasında, Playland oyun Merkezinde de çocuklarla yakından ilgilendi ve onlarla fotoğraf çektirdi. Çocukları çok seven Başkan Mandalı burada çocuklarla playstation ve potaya top atma oynayarak onlarla da bir süre vakit geçirdi. Çocuklar Başkan İrfan Mandalı ile vakit geçirmekten çok mutlu olduklarını belirttiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10