Uğurcan Avcılar baba olmanın mutluluğunu yaşıyor

Çerkezköy Gazetesi yazı işleri Müdürü ve CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Avcılar ve eşi İrem Avcılar çiftinin önceki gün irmet Hospital'de 3 kilo 600 gram aÄ

Çerkezköy 16.07.2017 22:25:00 0
Uğurcan Avcılar baba olmanın mutluluğunu yaşıyor

BEBEĞE ARAS İSMİ VERDİLER

 

Çerkezköy Gazetesi’nin kurucusu olan Merhum Sabri Avcılar ve Rüştü Yılmaz’ın torunu olan Çerkezköy Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Avcılar ve eşi İrem Avcılar’ın Aras adını verdikleri erkek çocukları önceki gün İrmet Hospital’de 3 kilo 600 gram ağırlığında dünyaya geldi. Uğurcan-İrem Avcılar Çifti bebeğe Aras ismi verdiklerini belirttiler. Baba olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Uğurcan Avcılar, başarılı bir doğum yaptıran doktor ve ekibi ile ve hastane yönetimine teşekkür etti.

 

ALLAH HERKESİ ÇOCUK SAHİBİ YAPSIN

 

Uğurcan Avcılar; “Allah herkesi çocuk sahibi yapsın. Muradımıza erdik. Çocuğumuzun dünyaya gelmesi ile birlikte dünyalar bizim oldu. Gerçekten evlat sevgisini, insan kendi evladını kucağına alınca çok daha iyi anlıyor. Bizleri çocuk sahibi yapan Yüce Rabbim’e binlerce teşekkür ediyorum. Gerek telefonla, gerek çiçek göndererek hayırlı olsun temennisinde bulunan ve tebrik eden herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. Evladımızı en iyi şekilde yetiştirerek ailesine ve vatanına hayırlı bir evlat olması için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10