Gazilerin derneği eksiklerle açıldı

Muharip Gaziler, Kapaklı temsilciliğini önceki gün düzenlenen törenle hizmete açtı. Eksikleri giderilmeden, 15 Temmuz'un yıl dönümü olması sebebiyle, acele ile açılan dernekte, engelli rampasının b

Kapaklı 16.07.2017 22:37:00 0
Gazilerin derneği eksiklerle açıldı

Eksiklerin giderileceğini belirten Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer sorumluluğu üstlendi.

 

MANDALI BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

 

Muharip Gaziler Derneği Kapaklı temsilciliği’nin açılış törenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ve STK temsilcileri katıldı. Kurdelelerin kesilmesinin ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "15 Temmuz'da, bu anlamlı günde açılışını gerçekleştirdiğimiz gazilerimizin bürosuna bugünün anlamını yansıtmak ve yaşatmak bizlere mahsus olduğunu görüyorum. Türkiye Cumhuriyeti mozaiğini anlatırken, komşularımızdan kendimize esinlenebileceğimiz birlik beraberlik mesajlarını çok iyi algılamamız gerekiyor. Mesela Suriye... Kim kiminle savaştı, kimin için nelerle karşı karşıya kalındı görüyoruz. Dış mihraklar ve piyon olarak içeride rol almaya çalışanlar var ise bunları içimizden def etmemiz gerekiyor.  Bu vesileyle gazilerimize böyle bir büronun açılması gerekiyordu. Hayırlı olsun" dedi.

 

‘’SORUMLUSU BENİM’’

 

15 Temmuz’un yıl dönümü dolayısıyla eksiklikler giderilmeden acele ile açılan muharipler derneğinde eksikliklerin sorumluluğunu Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer üstlendi. Yüzer yaptığı açıklamada, ‘’Temsilcilikte bir eksiklik varsa bunun sorumlusu benim. Burayı anlamlı bir günde açalım dedim. Sağ olsun başkanımız da bizi kırmadı. Bu güne açılış yetiştirildi. Bizler bu vatanda rahat rahat yaşayabiliyorsak, bunda sizin emeklerinizin çok büyük bir katkısı var. Sizlerin bu fedakarlığı karşısında biz gereğini yerine getiremiyoruz. Kapaklı yeni bir ilçe ve açmamız gereken birçok kurum bulunuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.  Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuklar, gaziler ve gazilerin yakınları dernek binasında sinevizyon gösterimini izledi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10