Arif V 216'nın çekimleri Çerkezköy'de yapıldı

Büyük bir ilgiyle karşılanan G.O.R.A filminin ardından A.R.O.G ile seriyi devam ettiren Cem Yılmaz'ın, serinin 3'üncü ve son filmi olan Arif V 216'nın film çekimlerinin 7. Hafta Ã

Çerkezköy 16.07.2017 22:40:00 0
Arif V 216

CEM YILMAZ’I DUYAN GÖKKUŞAĞINA KOŞTU

 

Yılın merakla beklenen filmi 'Arif V 216'nın çekimleri aralıksız bir şekilde sürüyor. Cem Yılmaz ve Ozan Güven'in başrolü paylaştığı, Kıvanç Baruönü'nün yönetmenliğini üstlendiği 'Arif V 216' filminin çekimleri önceki gün Çerkezköy Cumhuriyet Mahallesi Gökkuşağı sitesinde gerçekleştirildi. Site içinde bir villanın içersinde gerçekleştirilen çekimlerde film seti, meraklı vatandaşların akınına uğradı. Yüzlerce kişi oyuncuları görmek film çekilen evin önünde yerini alırken, görevliler bazen rahat çekim yapmaları için vatandaşları uzaklaştırmak zorunda kaldı. Çekimlerin iki aydır kalabalık bir set ekibi tarafından sürdüğünü kaydeden yetkililer, Çerkezköy çekimlerinin hafta sonuna kadar sürdüğünü ifade ettiler.

 

BAŞROLDE CEM YILMAZ VAR

 

Arif v 216, ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın 2004 yılında vizyona giren filmi G.O.R.A.'nın baş kahramanlarını ele alıyor. Esnaf Arif ve yakın arkadaşı robot 216'nın yeni maceralarını işleyecek olan filmde başrolleri Cem Yılmaz ile Ozan Güven üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Kıvanç Baruönü oturuyor. Filmde  Özkan Uğur, Çağlar Çorumlu, Farah Zeynep Abdullah, Seda Bakan, Zafer Algöz ve Can Yılmaz gibi oyuncular yer alırken, filmin vizyon tarihi ise Ocak 2018 olarak açıklandı. Hayranlarıyla fotoğraf çektirerek vedalaşan Cem Yılmaz, verdiği bir haftalık rahatsızlıktan dolayı site sakinlerinden özür diledi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10