Her başarılı gazetenin arkasında saygın bir okur vardır.

Kurulduğu günden buyana doğru, ilkeli, objektif ve tarafsız habercilik anlayışı, Çerkezköy'ün ilk günlük gazetesi olma bilinci ve sorumluluk duygusu ile habercilikte 16 yılı geride bırakan Çerkezköy Hab

Çerkezköy 16.07.2017 22:44:00 0
Her başarılı gazetenin arkasında saygın bir okur vardır.

Milli iradeye karşı yapılmak istenen 15 Temmuz Hain darbe girişiminin aynı gece Millet tarafından bastırılması ile hakimiyetin kayıtsız şartsız milletin olduğuna dikkat çeken gazetemiz kurucusu gazeteci Şaban Kardeş Çerkezköy'ün ilk günlük gazetesi olarak Çerkezköy'de gazetecilik adına her daim ilklere imza attıklarını söyledi.

 

KENDİMİZLE YARIŞIRKEN HEP  ÇERKEZKÖY'E YAKIŞANI YAPTIK

 

Gazeteci Kardeş açıklamalarının devamında ise, “Yayın hayatı ile birlikte 2000'li yıllarda hayatımıza giren İnternetle kısa sürede entegre olan gazetemizin kentleşen ve modernleşen Çerkezköy adına dijital dünyadaki yerini alarak Çerkezköy'le entegre olan ilçenin markası haline gelen güç odakları ile değil okurlarla kurduğu gönül köprüsü ile samimi ve seviyeli gazetecilikle, bireyin haber alma hakkına olan inancını harmanlayarak 16 yıl boyunca servis ettiğimiz haberlerle hem ilçemiz hem de ülkemizin gelişim ve modernleşmesine olduğu kadar demokrasinin  yerleşmesinde önemli bir misyon üslendi. Başarılarla dolu 16 yılı geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 17’nci yılın ilk sayısında da ilk günkü heyecan ve 17 yaşındaki bir gencin dinamizmi ve hayalleri ile Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençliğe hitabesini haber pusulası olarak kabul edip günlük yayın rotasını buna göre tanzim ettik” dedi.

 

TÜM OKURLARIMIZA SAYFALAR DOLUSU TEŞEKKÜR

 

Çerkezköy Haber gazetesi olarak taşıdıkları sorumluluğun bilincinde olduklarını ifade eden gazeteci Şaban Kardeş, “biz bu güne kadar yaptığımız beş yüz bine yakın haber de olduğu gibi bundan sonrada yapacağımız tüm haberlerimizin merkezine insanı koymaya devam edeceğiz. Önce insan merkezli haberciliğimizi günün teknolojik imkanları deneyimli haberciler ve güçlü bir editör-yal birikimle  kolajlayarak doğru, ilkeli, güvenilir, hızlı habercilik anlayışla bir yılı daha geride bırakmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu özel günümüzü mesaj ve ziyaretleri ile renklendiren başta saygın okurlarımız olmak üzere tüm dostlara bir kez daha sayfalar dolusu teşekkürler ediyor, dün olduğu gibi bu günde arkamızda olan her bir saygın okurumuza ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10