TGD'den ödül gecesi

Trakya Gazeteciler Derneği'nin (TGD) Merhum Gazeteci Hüseyin Solmaz anısına açtığı Gazetecilik yarışmasında, dereceye girenlere özel ödül töreni düzenleyecek.  Ödül töreni 22 Temmuz Cumar

Tekirdağ 17.07.2017 20:21:00 0
TGD

‘Bölünme değil birleşme yarar getirir. Elele verelim değerimizi artıralım’ denilerek bütün gazetecileri, özel geceye davet eden Trakya Gazeteciler Derneği tarafından yapılan açıklamada ‘Gecemize tüm meslektaşlarımızı ayırım yapmadan bekliyoruz’ denildi.

 

GECEDE ÖDÜL ALACAKLAR

 

Haber dalında ödül kazananları TGD şu şekilde sıraladı; ‘Çaldığı Çekirdek İçin 8 Yıl Sonra Hapis Geldi” başlıklı haberiyle Erkan Ekşi birincilik ödülünü kazanırken, ‘Meğer Aşk Destanıymış” başlıklı haberi ile Jale Avyüzen ikinci, ‘Buzdolabından Kayık Sonları Oldu’ başlıklı haberi ile Koray Ustabaşı üçüncü olarak ödüle layık görüldü. Ayrıca Bu dalda Çanakkale’den yarışmaya “Eski Eşyalar Can Katıyor” haberi ile katılan Doğan Zelova’ya, “Bir Annenin Feryadı” Haberi ile Çorlu’dan Yarışmaya katılan Abdurrahim Yıldırım’a ve “Dolandırıcılık davası Basına Kapalı ‘Devlet Sırrı ‘ oldu” haberi ile Çerkezköy’den katılan Şaban Kardeş’e mansiyon ödülü verilmiştir’’ denildi.

 

FOTOĞRAF DALINDA BİRİNCİLİK RUHAN YALÇIN’IN

 

Trakya Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen yarışmada fotoğraf dalında sıralamaya girenler ise şu şekilde belirtildi, ’Kumbağ’da yüzlerce ölü denizyıldızı karaya vurdu” haberindeki fotoğraf ile Ruhan Yalçın birinci olurken, ‘Milli Keklikler” haberindeki fotoğraf ile ikinciliğe Sevcan Kalıpçinden layık görüldü. Mizanpaj dalında ise ödül, tek aday olarak yarışmaya katılan Görünüm Gazetesi’ne verildi.

 

KATILIM PLAKETİ ALACAKLAR

 

Merhum Gazeteci Hüseyin Solmaz adına açılan yarışmaya katılan ancak dereceye giremeyen, Ergin Yıldız, Onur Can Dada, Hüsnü Sarıgül, Yeşim Ahçı, Mutlu Akbaşak, Fahrettin Baydar,  Banu Tufandağ, Kaner Akaner ve Tevfik İşçi’ye ise katılım plaketi verilecek.

 

15 YILINI DOLDURANLAR ONURLANDIRILACAK

 

Dernek tarafından ödül töreninde geceye katılan katılımcılar arasında 15 yılını dolduran gazetecilere onur plaketi takdim edileceği de belirtildi. Ayrıca, Edirne tanıtımına katkılarından dolayı Bahri Dinar ve Arif Meriç’e ve Derneğ’in muhasebe kayıtlarını hiçbir karşılık beklemeden yapan Osman Hatipler, katkısından dolayı Kemal Kılıç ve ayrıca Jüri Üyeleri Lütfü Karakaş, Ender Aydın, Uğur Ülgen ve Özgür Tiran’a ise teşekkür plaketi takdim edileceği dernek tarafından belirtildi. Gecede ayrıca, Doğan Zelova, Abdurrahim Yıldırım ve Şaban Kardeş’e mansiyon plaketi verilecek.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10