Salonda geri sayım başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından Veliköy Mahallesi içerisine yapılan Kapalı Düğün Salonu inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Çerkezköy 17.07.2017 20:35:00 0
Salonda geri sayım başladı

Mart ayı içerisinde 2 milyon 139 bin TL bedel ile yapımına başlanan Veliköy Mahallesi Kapalı Düğün Salonu inşaatının yüzde 60’lık bölümünün tamamlandığı belirtildi.

 

YAZ SONUNA KADAR TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR

 

Belediye yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Veliköy Mahallesi’nde Vatan Caddesi üzerinde bulunan 3 bin 750 metrekarelik 610 ada 2 parsel üzerinde yapımı devam eden Veliköy Düğün Salonu tamamlanmak üzere olduğu belirtildi. Yapılan açıklamada şöyle denildi, ‘’Toplam 1700 metrekare kapalı alana sahip olacak Veliköy Düğün Salonunun içerisinde 3 eğitim odası, 1 seminer salonu, sanatçı ve gelin odası, mutfak, idari kısım, lavabolar ve kantin olacak. Veliköy Düğün Salonu’nda tüm konukların ve davetlilerin birbirini rahatça görebileceği, kolonların ve sütunların olmadığı 840 metrekarelik büyük bir salon ile sahne de bulunacak. Düğün Salonumuzun inşaatının yaz sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor’’ denildi.

 

ÇEVRE DÜZENLEMESİNİN ARDINDAN HİZMETE AÇILACAK

 

Çevre düzenlemesinin de tamamlanmasıyla birlikte mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak olan Veliköy Düğün Salonu inşaatı, vatandaşların düğün, nişan, toplantı, konferans ve seminer gibi etkinliklerine hizmet edecek. Veliköy Mahalle Evinin de düğün salonu içerisinde yer alacağı yetkililer tarafından belirtilirken, proje kapsamında çalışmaların yaklaşık yüzde 60’lık kısmının tamamlandığı vatandaşlara müjdelendi. Yetkililer, ‘’Veliköy Mahallesi Düğün Salonunun planlanan tarihinden önce vatandaşlarımızın hizmetine açılması için ekipler aralıksız çalışmalarını sürdürüyor’’ dediler.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10