Mobese binasında hafriyat çalışmaları sürüyor

İlçe merkezinde yapılması planlanan ve içersinde MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD birimlerinin bulunacağı hizmet binası çevresinde başlatılan hafriyat çalışmaları aralıksız bir ?

Çerkezköy 19.07.2017 21:23:00 0
Mobese binasında hafriyat çalışmaları sürüyor

 Yetkililer yaptığı açıklamada, MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası’nın yılsonuna kadar faaliyete geçmesinin hedeflendiğini kaydetti.

 

YIL SONUNA YETİŞTİRİLECEK

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından tarafından Fevzipaşa Mahallesi 138 ada 6 parselde yapılması planlanan MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası’nın hafriyat çalışmaları sürüyor. Hafriyat ve zemin çalışmalarının tamamlanmasının ardından MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası’nın temeli atılacak. MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası yapım çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması ve yılsonuna kadar faaliyete geçirilmesi planlanıyor. Toplam bin 724 metrekare inşaat alanına sahip olan binada bodrum kat ,zemin kat, 1. Kat, 2. Kat ve çatı piyesinden oluşacak. Binanın bodrum katında depo ve toplantı odaları, zemin katta Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü hizmet verecek. Binanın birinci katında AFAD Hizmetleri verilirken, ikincie katta ise TEDES ve MOBESE hizmetlerinde kullanılacak. Binaya ek olarak yaklaşık 50 araçlık da otopark alanı oluşturulacak.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10