Kapaklıspor kaleci Serhat ile anlaştı

Süper Amatör Ligin iddialı ekiplerinden Kapaklıspor yeni sezon öncesi kadrosuna önemli bir ismi takviye etti. Geçen yıl 1911 Çerkezköyspor'da mücadele eden kaleci Serhat Serbest Kapaklıspor ile anlaştı.

20.07.2017 21:05:00 0
Kapaklıspor kaleci Serhat ile anlaştı

“KALECİ SORUNUNU HALLETTİK”

 

Önceki gün kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Hasan Dükanlı “ Bu sezon Süper Amatör Ligde şampiyonluğu yakalamak için iddialı bir kadro kuruyoruz. İç transfer çalışmalarının ardından geçtiğimiz günlerde dış transfere de ağırlık verdik. 1911 Çerkezköyspor’un orta sahası Tezcan’ın transferinin ardından kaleci aynı takımdan kaleci transferi yaparak Serhat Serbest’i transfer ettik. Serhat’ın takımımıza çok yararlı olacağını düşünüyoruz. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda eksik gördüğümüz mevkilerimize de transferler gerçekleştireceğiz. Transferin her iki takıma da hayırlı olsun” dedi.

 

GEÇEN YIL 1911 ÇERKEZKÖYSPOR’DA MÜCADELE ETTİ

 

1996 Lüleburgaz doğumlu olan sporcu 7 sezon Bölgesel Amatör Lig takımlarından Babaeskispor forması giydikten sonra bir sezon İstasyonspor ve son olarak ise Süper Amatör Ligde şampiyonluk ipini göğüsleyen 1911 Çerkezköyspor’da mücadele etti. Kapaklıspor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu kaydeden Serhat Serbest “ Geçtiğimiz yıl 1911 Çerkezköyspor’da yakaladığım şampiyonluğu bu yılda Kapaklıspor’da yaşamak istiyorum. Kapaklıspor’u ligde en iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10