Kaybolan gencin cesedi bulundu

Süleymanpaşa İlçesi'ne bağlı Kumbağ Mahallesi plajında geçtiğimiz haftasonu serinlemek için denize giren 21 yaşındaki Gökay Yılmaz tüm aramalara rağmen bulunamamıştı.

Süleymanpaşa 20.07.2017 21:13:00 0
Kaybolan gencin cesedi bulundu

Arama çalışmalarının 4.’ncü gününde (dün) 21 yaşındaki gencin cesedi, balıkçılar tarafından bulundu.

 

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI BAŞLAMIŞTI

 

Süleymanpaşa’ya bağlı Kumbağ plajında serinlemek için denize giren Gökay Yılmaz ve arkadaşı O.A., bir süre sonra suda batıp çıkmaya başladı. O.A., çevredekilerin çabası sonucu kurtarılırken, Gökay Yılmaz’a erişilemedi ve gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine gelen Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği’ne bağlı dalgıç polisler, arama kurtarma çalışmaları başlatmıştı.

 

BALIKÇILAR TARAFINDAN BULUNDU

 

Serinlemek için girdiği denizde bir anda kaybolan genç için başlatılan arama kurtarma çalışmalarının 4. Gününde dalgıç polisler, arama kurtarma çalışmalarını sürdürürken, genci cesedi kıyıya yaklaşık 1.5 km uzakta, balıkçılar tarafından bulundu. Dalgıç polisler tarafından kıyıya çıkarılan cesedin 4 gün önce kaybolan Gökay Yılmaz’a ait olduğunu belirlendi. Yılmaz'ın cesedi savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna konuldu. Soruşturma sürüyor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10