94. Yıl kutlama törenleri yapıldı

Süleymanpaşa'da Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı, Eğitim İş, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Emekli Öğretmenler Derneği işbirliğinde düzenlenen Lozan Barış An

Süleymanpaşa 24.07.2017 20:29:00 0
94. Yıl kutlama törenleri yapıldı

Tekirdağ Valiliği Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu, Eğitim İş, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Emekli Öğretmenler Derneği yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

‘’BİZİM BAŞKA BİR ÖNDER ARAYIŞIMIZ YOKTUR’’

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı konuşmada, "Bu ülke kolay kazanılmadı ve asla kaybedilmeyecektir. Çünkü bu ülkenin Kurtuluş Savaşı yedi düvele karşı verilmiş, emperyalizme karşı verilmiş büyük bir mücadeledir. Bu mücadelenin de kahramanı ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarıdır. Şunu herkes bilsin ki; bizim bir önder arayışımız yoktur. Türkiye'nin değişmez lideri ebediyete kadar Mustafa Kemal Atatürk'tür. Lozan Barış Antlaşması'nın kahramanı İsmet İnönü'yü de saygı ve minnetle ile anıyorum’’ diye konuştu. Ardından Canan Gündüz de Lozan Antlaşması’nı okuduğu şiirle andı.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10