Eğitimlere eşleriyle birlikte gidiyorlar

Türk Metal Sendikası üyelerine yönelik eğitim ve seminerlerinin yanı sıra eşli olarak da seminerlerini sürdürdüğü belirtildi.

Çerkezköy 24.07.2017 20:34:00 0
Eğitimlere eşleriyle birlikte gidiyorlar

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, belli dönemlerde sendika üyelerini eşleriyle birlikte seminerlere gönderdiklerini söyledi.

 

Başkan Koçak; “Türk Metal Sendikası olarak bilinçli üretim eğitimden geçer. Sendika olarak üyelerimizin eğitimlerine çok önem veriyoruz. Sendika üyelerimizin tekli eğitimlerinin yanı sıra belli zamanlarda da eşleriyle çoluk çocuk seminerlere gönderiyoruz. Üyelerimiz bu eğitimlerinden kalan zamanlarda eş ve çocuklarıyla tatil yapma imkanı da bularak daha iyi bir vakit geçirmektedirler.

 

45 ÜYEMİZİ EŞ VE ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE ANKARA’YA SEMİNERE GÖNDERDİK

 

Başkan Murat Koçak; ‘’Türk Metal Sendikası olarak ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan sendika üyelerimizin her birinin eğitimli olmasına özen gösteriyoruz ve bu nedenle sendikamız Çerkezköy Şubesinin yetkili olduğu işyerlerinde çalışan üyelerimizi, tek tek olduğu gibi eşli olarak da eğitim almalarını sağlıyoruz. Önceki gün de Ankara Büyük Anadolu Otel’de verilen eğitimlere sendikamızın yetkili olduğu işyerlerinde çalışan 45 üyemizi eş ve çocuklarıyla birlikte Ankara’ya gönderdik. Toplamda 115 kişiye eğitim olanağı sağladık. Türk İşçi hareketinin lideri olan Sayın Genel Başkanımız Pevrul Kavlak, üyelerimizin eğitimine çok önem veriyor. Bu nedenle sayın genel başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Türk Metal Sendikası olarak eğitimsiz üyemiz kalmayıncaya kadar bu eğitimlerimiz devam edecek. Eğitimli insan ülke ekonomisinin kalkınmasına katkısı çoktur. Ayni zamanda dünya ülkeleriyle rekabet edebilmek içinde eğitim şart, bu nedenle biz Türk Metal Sendikası olarak üyelerimizin eğitimine önem veriyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10