Yoğun çalışmalar doğalgazı getirdi

Marmaraereğlisi'nde 2014-2019 yatırım programları arasında olan Doğalgaz Projesi, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan'ın yoğun ve planlı çalışmaları ile hayata geçti.

Marmara Ereğlisi 25.07.2017 21:01:00 0
Yoğun çalışmalar doğalgazı getirdi

‘’DOĞALGAZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN’’

 

Belediye Başkanı İbrahim Uyan ile birlikte, İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin, Çordaş Yetkilileri ve vatandaşların da katıldığı, Doğalgazın İlçede ilk kez yanmaya başladığı evde, tören düzenlendi. Belediye Başkanı İbrahim Uyan yaptığı açıklamada; "Planlı ve programlı çalışmalar dahilinde Marmaraereğlisi’ni Doğalgaza kavuşturduk diyerek, Yıllarca sürecek olan gaz projesinin yoğun çalışmalar sayesinde; planlanan süreden çok daha kısa bir zamanda tamamladık. Devam edecek olan hizmetlerimiz ile halkımızın sağlığı ve yaşam kalitesi her zaman önceliğimiz olmuştur ve olmaya devam edecektir. Doğalgaz ilçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi

 

VATANDAŞLAR MEMNUN

 

Hizmetten son derece memnunluk duyduklarını belirten vatandaşlar;“Hizmette kaliteye önem veren bir Başkanımız olduğu için çok şanslıyız. Başkanımız söz verdiği gibi Doğalgazı bize getirdi. Bizim için çok önemli olan bu hizmeti bize getirdiği için Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10