Çerkezköy halkını Büyük Kudüs Mitingi'ne davet ediyoruz

Anadolu Gençlik Derneği Çerkezköy Temsilcisi İsa Arslan dün Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon ile gazetemize yaptıkları ziyarette, Çerkezköylüleri 30 Temmuz Pazar Günü İstanb

Çerkezköy 28.07.2017 21:04:00 0
Çerkezköy halkını Büyük Kudüs Mitingi

Araçların eski otogar yanından saat 14.00’te kalkacağını söyleyen Arslan, Çerkezköylüleri Büyük Kudüs Mitingi’ne beklediklerini belirtti.

 

KUDÜS MİTİNGİ KESİNLİKLE PARTİ MİTİNGİ DEĞİL

 

Anadolu Gençlik Derneği Çerkezköy Temsilcisi İsa Arslan, 30 Temmuz Pazar günü Yenikapı’da saat 17.00’de düzenlenecek olan Büyük Kudüs Mitingi’nin kesinlikle parti mitingi olmadığını ve mitingde Türk bayrakları ile Filistin bayraklarının dışında hiçbir siyasi partinin bayrağı, ya da flamasının bulunmayacağını belirterek, “Bu miting Anadolu Gençlik Derneği’miz tarafında düzenlenmiş olup, mitingte kesinlikle parti bayrak ya da flamaları olmayacak. Mitingte sadece Türk Bayrağı ve Filistin bayrağı olacak. Kudüs tüm Müslümanların ortak paydasıdır ve burada Filistin’de son günlerde yaşanan olaylar ile Mescid-i Aksa’ya yapılan saldırılara, tepki mitingi olacaktır. Ortak paydamız olan Kudüs’ün yanında milletçe yer aldığımızı tüm dünyaya duyurmak ve burada yaşanan olayların son bulması için STK ve Siyasi partilerimizi de mitinge davet ediyoruz. Bazı kişiler kendi sosyal medya hesaplarından parti bayraklarını alın gelin diye beyanları var. Kesinlikle hiçbir siyasi parti bu mitingte yer almayacak. İfade ettiğim gibi yalnızca Türk Bayrağı ve Filistin bayrağı bulunacak. Kudüs konusunda halkımız çok hassas ve insanlarımızın siyasi görüşü ne olursa olsun herkesi mitinge bekliyoruz. Bu nedenle Çerkezköy halkımızı Büyük Kudüs mitingine davet ediyoruz. İsteyen vatandaşlarımız aileleriyle de gelebilir. Aileler için de araç var. 30 Temmuz Pazar günü araçlar Çerkezköy eski otogar yanından saat 14.00’te kalkacaktır” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10