İkinci dönem 677 öğrencinin katılımı ile başladı

Çerkezköy Belediyesi'nin 17 branşta düzenlediği Yaz Spor Okulu'nun ikinci dönemi öğrencilerin yoğun katılımı ile başladı.

Çerkezköy 2.08.2017 21:32:00 0
İkinci dönem 677 öğrencinin katılımı ile başladı

İki dönem halinde düzenlenen ve ilk döneminin 31 Temmuz’da sona erdiği Yaz Spor Okulu’nun ikinci dönemi 677 öğrencinin katılımı ile başladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu yıl 4.’sünü düzenlediğimiz Yaz Spor Okulu’nun ikinci dönemi Pazartesi günü 677 öğrencimizin katılımı ile başladı” dedi.

 

‘’ÖĞRENCİLER YAZ TATİLİNİ VERİMLİ BİR ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMİŞ OLACAK’’

 

Öğrencilerin yoğun katılımı ve halkın büyük beğenisiyle başlayan Yaz Spor Okulu’nun birinci dönemine ise 907 öğrenci kayıt yaptırmıştı. Yaz Spor Okulu’na katılan öğrenci sayısının her sene arttığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “İlkini 2014 yılında düzenlediğimiz ve her yıl katılımcı sayısı artan Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’na bu yıl yaklaşık 1600 öğrencimiz, yavrumuz katılmış ve eğitim görerek, yaz tatillerini verimli bir şekilde değerlendirmiş olacak” dedi.

 

‘’ÜZERİMİZE DÜŞENİN FAZLASINI YAPMAYA ÇABA GÖSTERİYORUZ’’

 

17 branşta yapılan ve bu yıl 4.’sü düzenlenen Yaz Spor Okulu’nda ders veren öğretmenlere de katkılarından dolayı teşekkür eden Akay, “Çocuklarını bizlere emanet eden velilerimize, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, yavrularımıza Yaz Spor Okulumuza katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Yaz Spor Okulumuzda ders veren öğretmenlerimize katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Çerkezköy Belediyesi’ne emanet edilen yavrularımız için üzerimize düşeni fazlası ile yapmaya gayret ediyor, çaba gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

AKAY:’’ÖĞRENCİLER SERVİSLER İLE GETİRİLİP GÖTÜRÜLÜYOR’’

 

Öte yandan öğrencilerin kurs kıyafetlerinin de belediye tarafından karşılandığını, ayrıca öğrencilerin kursların verildiği alana servisler aracılığıyla götürülüp getirildiğini ifade eden Akay, kursların 29 Ekim Spor Kompleksi’nde, Kartaltepe Piknik Alanı’nda, Kızılpınar Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi ile Amfi Tiyatro’da verildiğini kaydetti.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10