İlk sefer Albayrak'ın katılımı ile yapıldı

İlçeler arası Toplu Taşıma Hizmeti'ne bir güzergah daha eklendi. Daha önce Çorlu-Tekirdağ, Çorlu-Saray güzergahları arasında karşılıklı hizmet veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi top

Tekirdağ 2.08.2017 21:41:00 0
İlk sefer Albayrak

Toplu Taşıma hizmetinin başlaması dolayısıyla tören düzenlenirken, törene katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yeni güzergahın tüm vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

 

MAHALLE MAHALLE GEZEREK VATANDAŞLARLA BULUŞTU

 

Düzenlenen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

İlk seferini başkan Kadir Albayrak’ın katılımı ile başlatan toplu taşıma araçları, Çorlu-Muratlı arasında karşılıklı seferlerle hizmet verecek. Toplu Taşıma aracıyla ilk olarak Sarılar Mahallesi’ne giden ve burada vatandaşlarla bir araya gelen Kadir Albayrak, vatandaşlara yeni hizmetten memnun olup olmadıklarını sordu. Vatandaşlar da Albayrak’a memnuniyetlerini ilettiler. Sarılar Mahallesi'nin ardından Kırkkepenekli Mahallesi'ni de ziyaret eden Başkan Albayrak, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden dolayı memnuniyetini ifade eden vatandaşlar, Başkan Kadir Albayrak'a ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi personellerine teşekkür ettiler.

 

TEPE: "YENİ HİZMETLE MURATLI İLÇEMİZİ ÇORLU’YA BAĞLADIK"

 

Konu ile ilgili bir konuşma yapan Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, " Sarılar-Kırkkepenekli arasındaki yol yapım çalışmamızı tamamladık ve bu hizmetle Muratlı İlçemizi Kırkkepenekli-Sarılar üzerinden Çorlu'ya bağladık.  En kısa zamanda Aşağısevindikli-Yukarısevindikli-Vakıflar yolu tamamlanınca da bu hattan da Çorlu ile bağlantımız olacak. Muratlı'nın Çorlu ile bir bağlantı sorunu kalmadı. Bu konuda hiçbir zaman bizi kırmadığı ve yalnız bırakmadığı için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Muratlı İlçesinin her ihtiyacında Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalıştık. Hizmetin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

"VATANDAŞLARIMIZ HİZMETLERİN EN İYİSİNE LAYIKTIR"

 

Hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini belirten Başkan Albayrak ise "Muratlı ilçemizde yeni bir hizmeti daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bölgedeki vatandaşların bu mutluluğu 30 sene önce yaşaması gerekiyordu. Bu servis ve otobüslerin yıllar öncesinden bu yollarda gidip gelmesi gerekiyordu. Bizim insanımız büyük hizmetler konusunda maalesef mahrum bırakılmaktadır. Tekirdağ'ın Büyükşehir olması ile birlikte hizmette atağa kalktık. Tekirdağ ili geleninde devraldığımız bütün yol ağı 2150 kilometredir. 2150 kilometrenin yaklaşık 1750 kilometresi kaderine bırakılmış ve kullanılamaz durumda. 1750 kilometrenin bu sene de dahil olmak üzere asfalt sezonu bittiğinde 1100 kilometresini elden geçirmiş olacağız. İkinci dönemde kesinlikle 1750 kilometrelik yollardaki sathi kaplamların hepsi sıcak asfalt olacak. Vatandaşlarımız hizmetlerin en iyisine layıktır. Çalışmalarımız tamamlanıncaya kadar elbette sıkıntılar yaşanacaktır. Fakat projeler neticelendiğinde çekilen tüm sıkıntılara değdiği görülecektir." sözlerini söyleyerek hizmetin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Program sonrası Başkan Kadir Albayrak Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe'yi ziyaret etti. Meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının da yer aldığı görüşmede ilçe genelinde sürdürülen çalışmalar ve talepler değerlendirildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10