Usta 31. tekerlekli sandalyeyi Civan'a bağışladı

Türkiye Sakatlar Derneği Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta, hem yardım severlerin katkıları hem de kendi imkanları doğrultusunda ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara, tekerlekli sandalye yardım?

Çerkezköy 2.08.2017 21:47:00 0
Usta 31. tekerlekli sandalyeyi Civan

Süheyla Usta, yaklaşık bir buçuk yıl içinde yardımseverlerin ve kendi imkanlarıyla birlikte dün, 31. Akülü tekerlekli sandalye bağışını, TSD Çerkezköy şubesinde Şube Yönetim Kurulu Saymanı Şengül Civan’a yaptı. Akülü tekerlekli sandalye teslim töreninde TSD Çerkezköy Şube Başkan Yardımcısı Sakine Varlık ile Şube Sekreteri Hülya Metin de hazır bulundu.

 

USTA, 31. TEKERLEKLİ SANDALYEYİ BAĞIŞLADI

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta, tekerlekli sandalye teslim töreninde yaptığı konuşmada,“ Gerek kendi imkanlarımla, gerek hayırseverlerimizin katkılarıyla aldığım, akülü ve de manuel tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahibi kardeşlerimize verilmek üzere TSD Çerkezköy şube yönetim kurulu üyelerimize teslim ediyorum. Bu hizmet yolunda bana destek veren Aytaç ve Ersin çiftine ve diğer hayırseverlerimize, huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Bu sefer ki akülü tekerlekli sandalyeyi Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubemiz Yönetim Kurulu muhasip üyesi Şengül Civan’a hediye ettik. Bu benim hayırsever dostlarımın destekleri ve kendi imkanlarımla bir buçuk yıldan bu yana 31. tekerlekli sandalye bağışı oluyor. Hedefim 2018 yılı sonuna kadar ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize inşallah, toplamda 100 adet tekerlekli sandalye bağışına ulaşmaktır” dedi.

 

ÇOK MUTLU OLDUM

 

TSD Çerkezköy şube saymanı Gülşen Civan da kendisine hediye edilen akülü tekerlekli sandalye için çok mutlu olduğunu belirterek, “Derneğimizin Kadın Kolları Başkan Yardımcısı hayırsever Süheyla Usta, bir buçuk yıl önce kendi imkanlarıyla ve de hayırseverlerin katkılarıyla başlattığı ’İhtiyaç sahibi engellilerimizi tekerlekli sandalye sahibi yapalım’ kampanyası ile dernek üyesi ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize katkıda bulundular. Bugün de kendi imkanları ve hayırsever dostlarının destekleriyle aldıkları akülü tekerlekli sandalyeyi bana hediye ettiler. Benim ihtiyacımı karşıladılar. Çok mutlu oldum. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olan Süheyla Usta arkadaşımız daha önce de bana böyle bir katkıda bulunacaktılar. Ancak ben kendilerine acil ihtiyacı olan dernek üyelerinin ihtiyaçlarının öncelikle karşılanması için kabul etmemiştim. Bugün de alınan akülü tekerlekli sandalyeyi, bana hediye etmelerinden dolayı çok mutlu oldum. Kendilerine ne kadar teşekkür etsem azdır. İnsanın böyle dostlarının olması çok güzel” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10