Şarköy'de yerlere çöp atanlara ceza kesildi

Şarköy Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri kent içerisinde kabuklu kuruyemişlerini ve çöplerini yerlere atan 2 kişiye cezai işlem uyguladı.

Şarköy 4.08.2017 21:02:00 0
Şarköy

‘’DENETİMLER DEVAM EDECEK’’

 

Şarköy’de yerlere kabuklu kuruyemiş ve çöplerini atan vatandaşlara karşı idari işlem uygulandı. Şarköy Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent içerisindeki kirliliğin ortadan kaldırılması için çalışmalarına devam ediyor. Dün geçekleştirilen denetimlerde Zabıta ekipleri yerlere kuruyemiş ve çöplerini atan 2 vatandaşa 5326 sayılı Kabahatler Kanununun 41. Maddesi uyarınca cezai işlem uygulandı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, denetimlerin devam edeceği bilgisi verilirken, vatandaşların da konu hakkında duyarlı olması istendi.

 

‘’TEŞEKKÜRLER ŞARKÖY’’

 

Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok konuyla ilgili yaptığı açıklamasında vatandaşlara duyarlı davranışları için teşekkür ederken, zabıta müdürlüğü ekiplerine de denetimleri için teşekkür etti. Altınok; ‘’03.08.2017 Günü(dün)Zabıta Müdürlüğü Ekiplerince, kuruyemiş kabuklarını veya çöplerini yere atarak çevre kirliliği oluşturanlar için yapılan uygulamada, 2 Kişiye 5326 sayılı Kabahatler Kanununun 41. Maddesi’nce işlem yapılmış olup, her geçen gün daha da duyarlılığını arttırarak bize destek olan tüm halkımıza teşekkür ederiz... Uygulamalarımız sıklıkla devam edecektir’’ dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10