Kültür Sanat Festivali'ne kadar tamamlanacak

Saray Belediyesi bu yıl 12.'sini düzenleyeceği Uluslar arası Kültür Sanat ve Barış Festivali hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Saray 4.08.2017 21:03:00 0
Kültür Sanat Festivali

Festival hazırlıkları kapsamında şehir içerisinde, eksiklerin tamamlanması için yollara özel kaldırım taşı ve bordür yerleştirme çalışmaları başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban çalışmaların Festival’e kadar yetiştirileceğini belirtti.

 

YERİNDE İNCELEDİ

 

Saray Belediyesi’nde festival hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Gürselpaşa Caddesi, Çarşı Caddesi ve Atatürk Alanı'nı içine alan ilçe merkezi yol ve kaldırım yapımı çalışmaları başladı. Bölgeye geçtiğimiz günlerde doğalgaz şehir şebeke hattının da döşenmesiyle altyapı atılımı tamamlanmıştı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri bölgede özel kaldırım taşı ve bordür kullanarak çalışmalara başladı. Çalışmaları inceleyen Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ekiplerden bilgi aldı. Esnafla da bir süre sohbet eden Başkan Nazmi Çoban, düzenlemelerin ve asfalt Uluslararası Kültür, Sanat ve Barış Festivali'ne kadar tamamlanacağını belirtti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10