As, şoför esnafımızın sorunlarını çözümlemeye çalışıyoruz

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, oda üyesi şoför esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Çerkezköy 4.08.2017 21:08:00 0
As, şoför esnafımızın sorunlarını çözümlemeye çalışıyoruz

Sorunların çözümü konusunda gerekenin yapılması için yetkili talepleri ileteceğini belirten As, şoför esnafımızın sorunlarını inşallah en kısa sürede çözeceğiz ifadesini kullandı.

 

SORUNLARI ÇÖZÜMLEMEYE ÖZEN GÖSTERİYORUZ

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As oda yönetimi olarak odaya bağlı Çerkezköy ve Kapaklı’lı şoför esnafının sorunlarını çözümlenmesi için, şoför esnafını işyerlerinde ziyaret etti. Başkan Mustafa As: “Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak şoför esnafımızın sorunlarını en aza indirmek ya da tamamen çözüme kavuşması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Odamıza bağlı şoför esnaflarımızın bir kısmı nakliye, bir kısmı toplu taşıma, bir kısmı servis ve bir kısmı da öğrenci servisi çekiyor. Bazıları her ne kadar dernek ya da kooperatif altında hizmet vermiş olsa da tamamı yine üst kuruluş olarak hepsi bizim üyemiz. Bağlı dernekler ve kooperatifler de şoför esnafının sorunlarının çözümü konusunda çalışma yapıyor. Onların çözüme kavuşturamadıklarını da, bizler çöze kavuşturmaya çalışıyoruz ”dedi.

 

AS’IN ZİYARETLERİ MEMNUNLUK YARATIYOR

 

Başkan Mustafa As önceki gün de ziyaretini oda Başkanvekili Hakan Fıçıcı ile birlikte Çerkezköy Belediyesi Otobüs Terminalindeki Terminal Taksi’ye yaptı. Terminal Taksi çalışanlarının sorunlarını dinleyen As, sorunlarını en kısa süre içinde çözüme kavuşturulması için gereken çalışmanın yapılacağını söyledi. Başkan As, daha sonra Terminal’de hizmet veren otobüs firmalarının yazıhanelerini ziyaret etti ve oda olarak yapabilecekleri herhangi bir durum olup olmadığını sordu. As, ayrıca sorunlarının çözümü için ellerinden geleni yapabileceklerini belirtti. Otobüs firma yetkilileri Başkan As’ın ziyaretinden memnunluk olduklarını ve sorunların çözümü konusunda gösterdiği hassasiyet için de teşekkür ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10