Caferoğlu ve Amaçer ailelerinin mutlu günü

AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Seyithan Caferoğlu'nun oğlu Süleyman Caferoğlu önceki gün gerçekleştirilen düğün ile hayatını Sariye-Sıddık Amaçer çiftinin kızı Arzu AmaÃ?

Çerkezköy 7.08.2017 20:36:00 0
Caferoğlu ve Amaçer ailelerinin mutlu günü

NİKAHINI AKAY KIYDI

 

Pazar günü Kapaklı Lidya Wedding Garden’de gerçekleştirilen düğün töreniyle dünya evine giren Süleyman-Arzu Caferoğlu’nun düğün törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öge, belediye meclis üyeleri, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı üyeleri, partililer, sanayi kuruluşlarının temsilcileri, STK temsilcileri, işadamları ve esnaflar ile Caferoğlu ve Amaçer ailesinin yakınları katıldı. Süleyman-Arzu Caferoğlu çiftinin nikahını ise Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıyarken, çiftin nikah şahitleri ise AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öge, Çerkezköy Belediye meclis üyesi Melek Şen, AK Parti Eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve Çerkezköy Belediye Eski Meclis üyesi Süleyman Ak oldu. Başkan Akay, genç çifte nikah akdinden sonra iyi ve kötü günlerinde de birbirlerine destek olmaları ve bir ömür boyu birbirlerini sevmeleri ve mutlu olmaları temennisinde bulundu.

 

TEK TEK İLGİLENDİLER

 

Nikahın ardından alkışlar eşliğinde salona giren genç çift ilk danslarını davetlilerin heyecanlı bakışları  ve alkışlar eşliğinde yaptı ve daha sonra düğün pastasını da yine alkışlar eşliğinde kesti. Düğünde Aynur-Seyithan Caferoğlu dünürleri Sariye-Sıddık Amaçer ile birlikte kapıda karşılarken, düğün sırasında tek tek masaları dolaşarak davetliler ile yakından ilgilendiler. Takı merasiminin ardından davetliler canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10