Genel Sekreter'den Yurdakul'a ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Malkara Belediyesine gelerek Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'u başkanlık makamında ziyaret etti.

Malkara 9.08.2017 19:55:00 0
Genel Sekreter

Gerçekleştirilen ziyarette; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akkaya ve Belediye Meclis Üyeleri Cem Özkan ile Recai Örs yer aldı.

 

‘’MALKARA’YI MODERN BİR ŞEHİR GÖRÜNÜMÜNE KAVUŞTURDUNUZ’’

 

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil'e Malkara Belediyesinin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler vererek ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip kendilerine teşekkür etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil kendilerine gösterilen ilgi ve alakandan dolayı Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür ederek, Malkara'ya vermiş olduğu hizmetlerle Malkara'nın çehresini değiştirip modern bir şehir görünümüne dönüştürmeyi başardıkları için ayrıca teşekkürlerini iletip çalışmalarında başarılar dilediler.

 

ÇALIŞMALARI İNCELEDİLER

 

Görüşmenin ardından Yurdakul ve Karakaya Malkara Belediyesi’nde yapımı devam etmekte olan Aile Yaşam Merkezi ve Et Kombina Tesisi çalışmalarını yerinde incelediler. Aile Yaşam Merkezi ve Et Kombina Tesisi çalışmalarını yerinde inceleyen Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, yetkililerden çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alıp, çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10