Kurban pazarında satışlar Pazartesi günü başlıyor

Çerkezköy'de kurban satış pazarı bu yılda Pınarça yolu üzeri Cezaevi karşısındaki alanda kurulacak.

Çerkezköy 10.08.2017 20:05:00 0
Kurban pazarında satışlar Pazartesi günü başlıyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay dün alanı gezerek yetkililerden bilgi alırken, kurban satış yerinde çadırların, Pazartesi gününden itibaren kurulmaya başlanacağı kaydedildi.

 

“SATIŞ VE KESİM YERİMİZİ HAZIRLIYORUZ”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş Kurban bayramı nedeniyle kurulacak olan hayvan satış yerinde incelemelerde bulundu. Pınarça yolu üzerinde bulunan alanda kurulacak olan kurban pazarı hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Akay; “Hem vatandaşlarımızın hem de kurban satıcılarımızın sorunsuz bir bayram geçirmesi için kurban satış ve kesim yerimizi hazırlıyoruz. Hijyen kurallarına uygun olan kesim yerimizde bayram boyunca vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz” diye konuştu.

 

14 AĞUSTOS’TA ÇADIRLAR KURULACAK

 

14 Ağustos Pazartesi günü itibariyle küçük ve büyükbaş kurban satıcılarının çadırlarını kurmaya başlayacaklarını kaydeden Akay” Alanda düzenleme çalışmalarımız sürüyor. Alanda bay ve bayan tuvaletlerimiz yapılacak. Ekiplerimiz kurban satış ve kesim yerine yeni bir su hattı yapacak. Ayrıca olası su kesintisine karşı da alana su deposu konulacak” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10