Vekaletle kurban kestirenlere 'Teşekkür Belgesi' verilecek

Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, her yıl kurban bayramında olduğu gibi bu yıl da vekaletle kurban kestireceklere, teşekkür belgesi ve kurban etinden üretilen konserve verileceğini beli

Çerkezköy 11.08.2017 20:45:00 0
Vekaletle kurban kestirenlere

VEKALET SAHİPLERİNE TEŞEKKÜR BELGESİ VE KONSERVE VERİLECEK

 

Türk Kızılayı Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut Türk Kızılayı’na vekaletle kurban kestirecek olan vatandaşlara kampanya sonunda vekalet sahiplerine teşekkür belgesi verileceğini belirtti. Başkan Ertan Aşut, “Türk Kızılayı Çerkezköy Kızılay Şubemiz kanalıyla Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizden ‘Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası’na katılarak kurban kesiminde bulunacak vatandaşlarımıza, kampanya sonunda her vekalet sahibine ‘Teşekkür Belgesi’ ile kurban etlerinden üretilen konserve verilecektir. Her yıl Kurban Bayramı’nda kurumumuza vekaletle kurban kestirenlere, kurban kesimi yapıldıktan sonra ‘Teşekkür Belgesi’ ve kurban etinden üretilen konserve veriyoruz” açıklamasında bulundu.

 

KURBANLAR TAMAMEN HİJYENİK ORTAMDA İSLAMİ KURALLARA GÖRE KESİLİYOR

 

Başkan Ertan Aşut, her yıl kurban bayramı öncesi vekaletle kurban kestirecekleri kurban kesimin konusunda bilgilendirdiklerini konusunda hatırlatmada bulunarak; “Her yıl kurban kesimi öncesi kurumumuza, kurban kesimi için vekalet veren bazı vatandaşlarımız, kesimin nasıl olacağı konusunda endişeleri olabilir. Bu konuda onlar kesinlikle endişelenmesin. Tüm kurbanlar İslami kurallara göre tek tek dualar okunarak, hijyenik ortamlarda Et ve Balık Kurumu Kombinesinde, uzman kasaplar tarafından kesilmektedir. Bu nedenle vekalet verecek vatandaşlarımız endişe duymasın. Zaten kurumumuzda her yıl vekaletle kurban verenler bu durumu çok iyi biliyor. Bu yıl Vekaletle kurban kestireceklerin artacağını umuyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10