Turnuvada üç karşılaşma oynandı

Çerkezköy Yozgatlılar Derneği tarafından Çerkezköy ve Kapaklı'daki il ve ilçe derneklerinin katıldığı "Uyuşturucuya Hayır Spora Evet" adı altında futbol turnuvasında heyecan devam

Çerkezköy 13.08.2017 18:00:00 0
Turnuvada üç karşılaşma oynandı

İKİ GRUPTA MÜCADELELER SÜRÜYOR

 

10-20 Ağustos tarihleri arasında 29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanacak “Uyuşturucuya Hayır Spora Evet” futbol turnuvasında A Grubu’nda Çerkezköy Erzurumlular Derneği , Çerkezköy Sivaslılar Derneği , Çerkezköy Samsunlular Derneği, Çerkezköy Kafkaslılar Derneği , Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği ve Çerkezköy Edirneliler Derneği mücadele ederken, B Grubu’nda ise Kapaklı Samsun Havzalılar Derneği, Çerkezköy Yozgatlılar Derneği, Çerkezköy Vezirköprülüler Derneği, Kapaklı Karaağaç Elmalılar Derneği , Uzunhacılar ve Kızılpınar Erzurumlular Derneği mücadele ediyor.

 

YEDİ GOLLE KAZANDI

 

A Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Edirneliler Derneği Futbol Takımı ile Çerkezköy Erzurumlular Derneği Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Günün ilk karşılaşmasında Çerkezköy Edirneliler Derneği Futbol Takımı rahat bir oyunun ardından Çerkezköy Erzurumlular Derneği Futbol Takımını 7-3 mağlup etmesini bildi.

 

SİVASLILARDAN SAMSUNLULARA FARKLI TARİFE

 

Grubun ikinci karşılaşmasında ise Çerkezköy Sivaslılar Derneği Futbol Takımı ile Çerkezköy Samsunlular Derneği Futbol Takımı mücadele etti. Maça iyi başlayan Çerkezköy Sivaslılar Derneği Futbol Takımı ilk dakikalarda bulduğu gollerle öne geçmesini bildi. Gelen gollerle birlikte oyun disiplininden kopan Çerkezköy Samsunlular Derneği Futbol Takımı kalan dakikalarda varlık gösteremedi. Üst üste goller bulmaya devam eden Çerkezköy Sivaslılar Derneği Futbol Takımı karşılaşmadan da 6-1 galip ayrılmasını bildi.

 

RAKİBİNİ 7-3 MAĞLUP ETTİ

 

Günün son karşılaşmasında ise Kuzey Kafkas Derneği Futbol Takımı ile Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği Futbol Takımı karşılaştı. Zorlu geçen maçta Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği Futbol Takımı kalesinde üç gol görmesine rağmen rakip filelere yedi gol atarak karşılaşmadan 7-3 galip ayrıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10