''Asfaltsız yol kalmayacak'' demişti

Süleymanpaşa Belediyesi, alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda asfalt, kilit taş kaplama ve imara açılan alanlarda yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Süleymanpaşa 13.08.2017 18:00:00 0

Çalışmaların Çınarlı, Hürriyet ve Gündoğdu Mahalleleri ile köyden dönüşen Işıklar Mahallesi’nde devam ettiği belirtilirken, ekipler tarafından mesai gözetmeksizin sürdürülen çalışmalar neticesinde yapımların bitirilmesi hedefleniyor.

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada  “Asfaltsız yol bırakmayacağız,” sözü, ekipler tarafından hayata geçirilmeye devam ediyor.

 

Yapılan çalışmalar kapsamında Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Erol Erdoğan, Bağlar Yurdu, Şehit Gökmen Yavuz ve Şehit Mesut Bakan Caddesi ile Kar, Kristal, Yörük, Gelenek ve Anadolu Sokak’ta asfalt çalışmaları tamamlanırken, diğer mahallelerdeki çalışmalara hız verildiği ifade edildi.

 

EKİPLER TAM GAZ ÇALIŞIYOR

 

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hızla bitirilmeye çalışılırken, Çınarlı Mahallesi’nde Meşe, Ardıç, Dişbudak, Sedir, Köknar, Sakız, Kenevir, Şahin, Dilek, Çelik ve Engin Sokak kilit taşla kaplanarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Gündoğdu Mahallesi’nde Cengiz ve Düvenci Sokak’ta da kilit taş döşeme çalışmasının tamamlandığı ifade edildi. Çalışmalarını hızla sürdüren ekipler ayrıca, Hürriyet Mahallesi’nde Öğretmenler Caddesi, Kürek, Anıkıyı, Şehit Reşit Al ve Şehit Tolga Altınay Sokak’ta taş kilit taş döşeme çalışmalarını tamamladı.

 

‘’EN BÜYÜK BÜTÇEYİ YOLLARIMIZ İÇİN AYIRIYORUZ’’

 

Yaz aylarında hava koşulları müsaade ettiği sürece asfalt ve taş çalışmalarının kesintisiz süreceğini ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Altyapısı biten ve bize devrolan bütün cadde ve sokaklarda çalışmalarımız büyük bir hızla sürüyor. Eleştiriler oluyor, halkımız sıkıntı çekiyor ve sıkıntısını haklı olarak dile getiriyor. Ancak bir kez daha altını çizmek istiyorum ki altyapı çalışmaları tamamlanmış ve belediyemize devredilmiş olup da bizim çalışma başlatmadığımız tek bir sokak bile yoktur. Altyapı sadece TESKİ’nin elinde de değil. Birçok kurum sokaklarımızda ve caddelerimizde çalışma yapıyor. Bu çalışmaların tamamı bitmeden yolların yapılması mümkün değil. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını yakından biliyoruz ancak bilinmelidir ki belediye olarak bize verilen bütçenin en büyük kalemini yol yapım çalışmalarımız oluşturuyor ve en büyük emeği de yollarımızı bir an önce bitirmek için ortaya koyuyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10