Festivalde son gece Gülben Ergen fırtınası esti

Hayrabolu'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 27.'si gerçekleştirilecek olan 'Ayçiçek Festivali' önceki gün sona erdi.

Hayrabolu 14.08.2017 21:01:00 0
Festivalde son gece Gülben Ergen fırtınası esti

Dört gün boyunca devam eden festivalde birbirinden renkli gösteriler, söyleşiler, etkinlikler ve yarışmalarla Tekirdağlılar eğlencenin tadını doyasıya çıkardı. Festivalin son gecesinde ise Gülben Ergen fırtınası esti.

 

DOYASIYA EĞLENDİLER

 

Türk Pop Müziği’nin sevilen şarkıcısı Gülben Ergen Hayrabolu’da düzenlenen ve bu yıl 27.’si gerçekleştirilen ‘’Ayçiçeği Festivali’’ kapsamında Hayrabolululara konser verdi. Sunuculuğunu Demet Erdem'in yaptığı konserde; vatandaşlar Özge Merit, Esra Sezer ve özellikle Gülben Ergen’in şarkılarıyla sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattılar. Festival alanındaki sahneye hayranlarının alkışları eşliğinde çıkan Gülben Ergen, yaklaşık 1,5 saat konser verdi. Konser boyunca doyasıya evlenen vatandaşlardan sevilen şarkıcı Gülben Ergen’e alkış tufanı koptu. İzleyenler evlerine doğru mutlu bir şekilde dönerkeni Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu da konser veren sanatçılara plaket ve çiçek takdim etti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10