Türk sinemasının sevilen filmleri izleyicisiyle buluşuyor

Süleymanpaşa Belediyesi'nin insanları kaynaştırmak, eski günlerdeki gibi insanları evlerinden çıkarıp açık alanlarda birliği sağlamak ve açık havada film izleme keyfini yaşatmak amacıyla başl

Süleymanpaşa 15.08.2017 19:36:00 0
Türk sinemasının sevilen filmleri izleyicisiyle buluşuyor

İzleyenlerin açık havada film izlemenin keyfini yaşadığı, sinema günleri vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi görüyor. Çift taraflı olarak kurulan dev ekranda vatandaşlar, sahilde hem havanın tadını çıkarıyor hem de eğlenceli filmlerle kahkahalar eşliğinde unutamayacağı bir gece yaşıyor.

 

Cuma ve Cumartesi günleri Süleymanpaşa Belediyesi Mutlukent Sahil Çay Bahçesi yanında devam eden film gösterimlerinde, telif hakları ödenerek yayınlanan Türk Sineması’nın birbirinden önemli filmleri Süleymanpaşa seyircisi ile ücretsiz olarak buluşuyor. 21.00’de başlayan filmler izleyiciye keyif dolu anlar yaşatıyor.

 

SEVİLEN KOMEDİ FİLMLERİ İLE İZLEYENLER KAHKAHAYA BOĞULDU

 

3. Açık Hava Sinema Geceleri’nin ikinci haftasında; Cuma günü vizyona girdiği dönemde büyük gişe rakamlarına ulaşan ve Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerinde oynadığı Düğün Dernek ile Cumartesi gecesi Gupse Özay’ın senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı Görümce filmleri Süleymanpaşalıların beğenisine sunuldu. Her iki film de izleyenleri kahkahalara boğdu.

 

GELECEK HAFTA FİLM PROGRAMI

 

3. Açık Hava Sinema Geceleri’nde gelecek programlar ise şöyle: 18 Ağustos Cuma: Hükümet Kadın. 19 Ağustos Cumartesi: Eyvah Eyvah 2. 25 Ağustos Cuma: Hükümet Kadın 2. 26 Ağustos Cumartesi: Düğün Dernek 2. 1 Eylül Cuma: Eyvah Eyvah 3. 2 Eylül Cumartesi: Olanlar Oldu. Filmlerin başlama saati:21.00

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10