Saray'ın misafirleri renkli görüntüler oluşturdu

Saray'da düzenlenen Uluslararası Kültür Sanat ve Barış Festivali kapsamında konuk ülkeler Saray Belediye Başkanlığı tarafından verilen resepsiyona katıldılar.

Saray 17.08.2017 19:37:00 0
Saray

Festival için başkanlık makamınca verilen resepsiyon renkli karelere sahne olurken, karşılıklı hediyelerin verildiği resepsiyonda, konuk ülkeler Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban'a kendi yörelerini ifade eden armağanlar verdiler.

 

MAVİ MASA’DAN NAZMİ ÇOBAN’A SÜRPRİZ

 

Renkli görüntülere sahne olan resepsiyonda Saray Belediyesi Mavi Masa birimi de Nazmi Çoban'a bir sürpriz gerçekleştirdi. Mavi Masa birimi, Trakya Manevraları hatırası olarak 1937 yılında basılan madalyayı, başkanlık makamında sergilenecek biçimde Nazmi Çoban’a armağan olarak sundu. Festival, dün akşam Büyükyoncalı ve Küçükyoncalı'da gerçekleştirilecek etkinliklerle devam ederken, bugün de festivalin açılış korteji nedeniyle Yaz Okullarında yapılacak tüm dersler iptal edildi. Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, tüm öğrencileri ve aileleri bugün 18.00'de Atatürk Alanında başlayacak festival açılışına davet etti.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10