Kurban bıçaklarda satışa çıktı

Kurban Bayramı'na sayılı günler kalmasıyla birlikte Çerkezköy'de Kurban bıçakları satışa çıktı. Çerkezköy'de yapılan Perşembe ve Pazar pazarında yıllardır bıçak

Çerkezköy 17.08.2017 19:44:00 0
Kurban bıçaklarda satışa çıktı

BU YIL KURBAN BIÇAK SATIŞLARINDA ARTIŞ BEKLİYORUZ

 

Bıçakçı Bayram Yıldızlı; ”Bu yıl küçükbaş ve büyükbaş olmak üzere çok sayıda vatandaşın kurban keseceğini tahmin ediyoruz. Çünkü daha bayrama 15 gün gibi bir süre olmasına rağmen şimdiden kurban kesecekler Kurban bıçağı almaya başladılar. Şu anda satışlarımız iyi. Zaten bıçakçılar olarak biz en çok Kurban Bayramı arifesinde bıçak satıyoruz. Normal zamanlarda ise ihtiyacı olanlar alıyor o da haftada en çok 3-4 bıçak satıyoruz. Bu yıl kurban keseceklerin fazla olduğu yönünde duyumlar alıyoruz. Bu nedenle kurban bıçağı ve satır satışlarında bu bayram artış bekliyoruz” dedi.

 

BIÇAKLARIMIZ TAMAMEN YERLİ

 

Bayram Yıldızlı; ‘’Devamlı yerli ve bıçaklarıyla ünlü olan Bursa ve Trabzon Sürmene bıçaklarının satışını yapıyoruz. Bizim sattığımız bu yerli bıçaklar dış ülke bıçaklarından her şeyi ile çok daha kaliteli, kullanışlı, garantili ve dayanıklıdır. Kurban bıçaklarımız büyüklüğüne  göre 40 TL’den 120 TL’ye kadar satışı yapılıyor. Ayrıca, kurban eti parçalama da kullanılan satırlarımızda büyüklüğüne göre fiyatları değişiyor. Kurban kesecekler eğer kurban bıçağı almamışlarsa Bursa ve Sürmene bıçaklarını tercih etsinler memnun kalacaklarını göreceklerdir” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10