Yaklaşan kongre öncesi başkanlık adayları belirleniyor

Ak Parti Kurucu Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Başkanlığı sonrası yapılacak ilçe kongrelerinde adaylar birer ikişer belirlenirken, siyaset sahnesinde boy göstermeye başlad?

Saray 18.08.2017 19:52:00 0
Yaklaşan kongre öncesi başkanlık adayları belirleniyor

Saray’da mevcut Ak Parti İlçe Başkan’ı Özkan Yaman’ın aday olmayacağı siyasi kulislerde yankılanınca bu defa gözler, uzun süredir Ak Parti Saray İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve şuanda da Saray Belediyespor yönetiminde yer alan Hüseyin Günaltay ve Saray Ak Parti İlçe Teşkilatı yönetiminde kurulduğu günden bu yana yer alan Emlakçılar odası başkanı Erdinç Aksoy’a çevrildi.

 

GÜNALTAY KABUL GÖREN İSİMLER ARASINDA

 

Sosyal Medya’da olduğu kadar, medyada yer bulmasa da siyaset arenasında iktidar partisinde kendisine yer edinen Hüseyin Günaltay, adaylık konusunda henüz bir açıklama yapmazken Ak Parti yönetim kurulu içerisinde kabul gören isimler arasında yer alıyor. Öte yandan henüz resmi bir açıklama gelmezken, Saray Ak Parti yönetiminde kurulduğu günden bu yana yer alan ve şuanda da Emlakçılar odası başkanlığı görevini yürüten Erdinç Aksoy’un da Saray Ak Parti İlçe Başkanlığı’na aday olması bekleniyor. Önümüzdeki kongre sürecinde, Günaltay’ın ve Aksoy’un aday olup olmayacağı merakla beklenirken, kadroda da kimlerin yer alacağı, şimdiden Saray’da tartışma konusu oldu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10