Kültür, Sanat ve Barış Festivali büyük bir coşkuyla kutlandı

Saray Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Uluslararası 12. Geleneksel Kültür, Sanat ve Barış Festivali büyük bir coşkuyla kutlandı.

Saray 20.08.2017 19:20:00 0
Kültür, Sanat ve Barış Festivali büyük bir coşkuyla kutlandı

Düzenlenen festivale Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer ve Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Saray Belediyesi Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

TÜM DÜNYAYA BARIŞ MESAJLARI VERİLDİ

 

14-21 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Saray 5. Uluslararası 12. Geleneksel Kültür, Sanat ve Barış Festivali açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan programda, kortej yürüyüşü gerçekleşti. Başkan Albayrak, il protokolü ve yüzlerce vatandaşın katıldığı korteje büyük katılım olurken güvercinlerin uçurulması ile de tüm dünyaya barış mesajları verildi.

 

‘’ÇALIŞIYORUZ, ÇALIŞMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ’’

 

Festival açılış töreninde konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Sayın milletvekillerim, Saray Belediye Başkanım, yazılı, görsel ve internet medyasının değerli temsilcileri, çok sevgili Saraylı hemşehrilerim. Bu güzel günde hepinizi sevgi saygı ile selamlıyorum. Çok değerli bir Belediye Başkanınız var. Başkanım ile birlikte Saray'ı daha güzel ve yaşanabilir bir yer yapabilmek için var gücümüz ile çalışıyoruz,  çalışmaya da devam edeceğiz. Bu güzel günün Ulu Önderimizin Saray'a gelişi ile aynı güne denk gelişi de ayrı bir önem kazandırıyor." dedi. Kortejden sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve diğer protokol üyeleri festival meşalesini yakarak festivali başlattılar.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10