Türk Hava Kurumu kurban derilerini titizlikle toplayacak

Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban bayramında kurban derilerinin toplama çalışmalarının titizlikle yapılacağını belirtti.

Çerkezköy 20.08.2017 19:24:00 0
Türk Hava Kurumu kurban derilerini titizlikle toplayacak

Zümbül düzenlediği basın toplantısında, kurban kesen vatandaşların kurban derilerini Türk Hava Kurumu’na vermelerini istedi. Zümbül oluşturdukları gezici ekiplerle de kurban kesimlerlerinden vatandaşlardan makbuz karşılığı kurban derilerinin teslim alınacağını da söyledi.

 

‘’BU YIL HEDEFİMİZ ÖNCEKİ YILDAN DAHA ÇOK KURBAN DERİSİ TOPLAMAK’’

 

THK Çerkezköy Şube başkanı Mustafa Zümbül; “THK Çerkezköy Şube başkanlığı olarak bu yıl da Kurban bayramında bir önceki yıldan daha çok kurban derisi toplamayı hedefliyoruz. Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda kuracağımız Deri toplama merkezimizde vatandaşlarımızın kurbanlarını makbuz karşılığında teslim alacağız. Ayrıca Çerkezköy ve Kapaklı belediyelerimizin bize tahsis ettiği araçlarla gezici kurban toplama ekiplerimiz kurban kesim yerlerinden kurban derilerini makbuz karşılığında vatandaşlarımızdan teslim alacaktır. Ayrıca Çerkezköy Belediye Mezbahası tuzlama ve depolama olarak kullanılacaktır. Vatandaşlarımız belirlenen kurban kesim yerleri dışında kurban kesmesinler ve kurbanlarını ehli kişilere kurban derisine zarar verilmeyecek şekilde kestirsinler. Kurban kesim yerlerinde de oluşturduğumuz kolluk kuvvetleri vatandaşlarımızın kurumumuza teslim edecekleri kurban derilerini anında bizlere ulaştıracaklardır. Bazı vatandaşlarımız kurban derilerini THK verilmesi için kesim yerlerine bıraktıkları kurban derilerinin de mutlaka THK görevlilerine teslim edilmelidir. Görevlilerimize ulaşamayan vatandaşlarımız 05323576777 nolu telefondan bizlere ulaşabilirler. Bu konuda vatandaşlarımızın hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Eğer kurban derilerini aynı gün teslim edemeyen vatandaşlarımız ise havanında sıcak olması nedeniyle derilerin bozulmaması için mutlaka tuzlasınlar ve öyle teslim etsinler. Bu vesile ile halkımızın Kurban bayramını Kurumum adına en iyi dileklerimle kutlar bayramın hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10