Sünnet şöleninde iki başkan arasındaki buzlar eridi

Çerkezköy Belediyesinin geleneksel hale getirdiği Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni'nin 3.'sü Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı'nda yapılırken, Trakya'nın en büyük çocuk parkı olan 23 Ni

Çerkezköy 21.08.2017 11:50:00 0
Sünnet şöleninde iki başkan arasındaki buzlar eridi

Açılışta Başkan Akay'ın, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'yı sahneye davet etmesi ise aradaki buzların erimesini sağladı.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Bu yıl 3.’sü düzenlenen Çerkezköy Belediyesi Toplu Nikah ve Sünnet Şöleni kapsamında 7 çiftin nikah akitleri kıyılırken, 270 çocuk da sünnet ettirilerek erkekliğe ilk adımlarını attı. Çerkezköy Belediyesi’nin Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’nda düzenlediği şölende Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Rağbet Erol kürsüye gelerek kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Rağbet Erol, şölen kapsamında 7 çiftin ise nikahlarının kıyılacağını belirterek, aile kurumunun önemine dikkat çekerek, yeni evlenecek çiftlerden evlilik müessesine karşı dikkatli olmalarını, sevgi ve saygıyı elden bırakmamalarını talep etti ve şölende emeği geçen Optimed Hastanesi’ne, Akut Polikliniği’ne, Nüfus Müdürlüğü’ne ve mahalle muhtarlarına teşekkür etti.

 

7 ÇİFTİN NİKAHI KIYILDI

 

Toplu Nikah Şöleni kapsamında evlenen Fadile İpek ile İzzettin Arslan Derya Sayar ile Cahit Tekkanat, Damla Akhisar ile Can Amik, Birgül Bakan ile Yaşar Duğan, Yonca Kamburdeler ile Hakan Yotaz, İkbal Sarı ile Ali Karaman ve Fatma  Dellal ile Ümit Şevik’in nikah akitleri Belediye Başkan Vekili Rağbet Erol tarafından kıyılırken, evlenen çiftlerin nikah şahitliklerini Mahalle Muhtarları Mutlu Timur, Tahsin Akgün, İrfan Akem, Ahmet Milli, Hikmet İşcan, Bahri Çakır, Ersan Albayrak, Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz, Meclis Üyeleri Nedim Yılancı, Necmettin Çınar, Ali Dede, Belediye Başkan Yardımcımız Enver Bayram, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman yaptı.

 

KATKIDA BULUNANLARA PLAKETLERİ VERİLDİ

 

Yeni evlenen çiftlerin nikahlarının kıyılmasının ardından takı ve hediye merasimi yapıldıktan sonra Sünnet Şöleni kapsamında Optimed Hastanesi tarafından sünnetleri gerçekleştirilen 270 çocuktan  4'ü sahneye davet edilerek, bisikletleri hediye edildi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay  yaptığı konuşmada “Bu yıl 270 çocuğumuzu sünnet ettirmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sünnet ettirilecek çocuklarımızın sayısı 200 ile başladı, 250 ile devam etti, ardından 270 çocuğumuza kadar çıkarttık. Şahsım ve Çerkezköy Belediyesi adına bir kez daha teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

BÖLGENİN EN ÖNEMLİ ÇOCUK OYUN ALANLARINDAN BİRİ

 

Bu yıl içerisinde yapılan yatırımlar ile hedefe ulaşıyor olmanın, yatırımlara devam ediyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Vahap Akay, “Bugün bu bölgede, bu alanda buraya kadar gelmişken, sünnet şölenimizi, nikah merasimimizi bu alanda yapmışken 23 Nisan Çocuk Parkımızın da açılışını bugün burada gerçekleştirmek istedik. Açılışını yapacağımız 23 Nisan Çocuk Parkı 3 bin 500 metrekarelik çocuk oyun alanı ile bölgenin en önemli çocuk oyun alanlarından biri, belki de en büyüğü. Biz bu parkımızı 20 Ağustos tarihinde açmanın ayrı bir mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

ÇERKEZKÖY’ÜMÜZE HAYIRLI OLSUN

 

"20 Ağustos Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün bu topraklara geldiği tarihtir" diyen Akay,  "Bizler büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Çerkezköy’e geldiği bu tarihte onun dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan gününü yaşatmak amacı ile Çerkezköy Belediye Meclisi’nin aldığı karar ile bu parkın adını 23 Nisan Çocuk Parkı olarak açıyoruz. Tüm Çerkezköy’ümüze, bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

ARADAKİ BUZLAR ERİDİ

 

Belediye Başkanı Vahap Akay’ın konuşmasının ardından 23 Nisan Çocuk Parkı’nın açılış kurdelesi kesildi ve sahneye ünlü Stand Up Show Sefa Doğanay çıkarak, Çerkezköylülere unutulmaz eğlenceli dakikalar yaşattı.  Öte yandan geçtiğimiz günlerde Çerkezköy ilçe sınırları içerisinde, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ile birlikte UKOME'nin minibüslerin güzergahı hakkında verdiği kararı eleştirmek adına basın toplantısı düzenleyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da şölende yer aldı. Sefa Doğanay'a çiçek takdim etmek üzere sahneye gelen Başkan Akay, "Misafir, komşu belediyemiz, Kapaklı Belediyesi Başkanı İrfan Mandalı Bey de aramızda, kendisini çiçek takdim etmek üzere sahneye davet ediyorum" dedi. Başkan Akay'ın daveti üzerine sahneye gelen Mandalı, Başkan Akay ile birlikte Sefa Doğanay'a çiçek takdim etti. Bu davranışın ardından 'CHP'li belediyeler arasındaki buzlar eridi' yorumları yankı buldu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10