ÇYDD Çerkezköy Şubesi Zafer Haftası'nda Kocatepe'ye Yürüyecek

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi Büyük Taarruzun 95. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında 14 kilometrelik 'Kocatepe Zafer Yürüyüşüne' katılmak üzere Çerk

Çerkezköy 25.08.2017 19:38:00 0
ÇYDD Çerkezköy Şubesi Zafer Haftası

ÇERKEZKÖY’DEN HAREKET ETTİLER

 

Zafere giden yolda Büyük Taarruz sırasında ilk adımın atıldığı Afyonkarahisar coğrafyasının tarihsel önemini anlatmak, Türk Gençliğinin Atatürk ilkeleri ve devrimleri ışığında, zorluklardan ve engellerden yılmadan 95 yıl önceki kararlılık ve azimle yürüdüğünü vurgulamak amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

“SAYGIYLA ANIYORUZ”

 

Hareket öncesi açıklamalarda bulunan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Nigar Soyak “ Afyonkarahisar’dan başlayan Büyük taarruz sonucunda kazandığımız büyük zaferin 95.yıl dönümünde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği olarak katılıyoruz. Zafer haftası kutlamalarında etkin bir şekilde sizlerle katılacağız. Sizlerin katılımları bize onur veriyor. Çok teşekkür ediyoruz. Kocatepe Zafer yürüyüşü ile 9 yıl sonra o milli duyguyu birlikte yaşacağız. Destanların yazıldığı bu topraklarda buluşarak Atatürk ve Kurtuluş savaşı kahramanlarını saygıyla anacağız. Hepinize teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10