1911 Çerkezköyspor KKTC şampiyonunu mağlup etti

Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız bir şekilde devam eden Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor Kartepe kampının son gününde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Süper Lig şampiyon

27.08.2017 19:09:00 0
1911 Çerkezköyspor KKTC şampiyonunu mağlup etti

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

 

16-26 Ağustos tarihleri arasında Kartepe’de hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kampın son gününde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Süper Lig şampiyonu olan Kıbrıs Yenicamispor ile karşı karşıya geldi. Cumartesi günü oynanan karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili bir futbol ortaya koydu. İlerleyen bölümlere doğru Ali Rıza’nın ayağından bulduğu golle öne geçen temsilcimiz kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Güçlü rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor ilk devrenin ilerleyen dakikalarında Etoga’nın şık golüyle farkı ikiye çıkardı.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

 

Farkın ikiye çıkmasıyla birlikte kontrollü futbolunu sürdüren temsilcimiz karşısında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Süper Lig şampiyonu olan Kıbrıs Yenicamispor geliştirdiği ataklarda farkı indirmeye çalıştı. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda savunmayı sağlama alan temsilcimiz yeni transferi Anıl Dilaver’in düzgün vuruşu ile skoru 3-0 yaptı. İlk devrenin kalan dakikalarında ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

ETOGA İKİ GOL ATTI

 

Güçlü rakibi karşısında ilk devreyi farklı önde tamamlayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ikinci devre takımı yeniledi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Süper Lig şampiyonu olan Kıbrıs Yenicamispor ise ikinci devre temsilcimize karşı iyi bir oyun ortaya koydu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Süper Lig şampiyonu olan Kıbrıs Yenicamispor üst üste iki gol bularak farkı bire indirdi. Kalan dakikalarda kontrollü futbolunu sürdüren 1911 Çerkezköyspor tecrübeli oyuncusu Etago ile bir gol daha bularak karşılaşmadan 4-2 galip ayrılmasını bildi.

 

“VERİMLİ BİR KAMP GEÇİRDİK”

 

Bu karşılaşmanın ardından temsilcimizin Kartepe kampı sona ererken, kamp ve hazırlık maçları hakkında açıklamalarda bulunan 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu “ 10 günlük Kartepe’de verimli bir kamp geçirdik. Oyuncularımızın hazırlık maçlarında göstermiş olduğu performans bizleri mutlu etti. 10 günlük Kartepe kampında beş hazırlık maçına çıktık. Oynadığımız 4 karşılaşmayı kazanmasını bildik. Sezon başlayana kadar hazırlıklarımızı Çerkezköy’de yapacağımız çift antrenmanla sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10