1662 öğrenci sertifika aldı

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulu sona erdi.

Çerkezköy 27.08.2017 19:26:00 0
1662 öğrenci sertifika aldı

Toplam 17 branşta 1662 öğrencinin katılımı ile birlikte düzenlenen okullara ilginin yoğun olması Belediye Başkanı Vahap Akay’ı da sevindirdi. Seneye yine Yaz Spor Okullarının devam edeceğinin müjdesini veren Akay yaptığı konuşmada, sürekli eğitimin önemine değindi.

 

AKAY SERTİFİKALARI TESLİM ETTİ

 

Bu yıl 4.’sü düzenlenen ve iki dönem halinde 17 farklı branşta gerçekleşen Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’na toplam 1662 öğrencinin katıldığını belirten Başkan Akay, “İki dönem halinde düzenlediğimiz Yaz Spor Okulumuzun ilk dönemine 933 öğrencimiz, ikinci dönemine ise 729 öğrencimiz katılarak, yaz tatillerini güzel bir şekilde geçirdiler” ifadelerini kullandı. Yaz Spor Okullarına katılım gösteren öğrencilerine sertifikalarını teslim eden Akay; ‘’Bu yıl 4.’sünü düzenlediğimiz Yaz Spor Okulları öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Biz de daha fazla öğrencimizin, farklı kulvarda da eğitim alabilmesi için branşları arttırdık’’ açıklamalarında bulundu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

3 Temmuz tarihinde başlayan Çerkezköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’na katılan çocuklara Basketbol, Futbol, Yüzme, Masa Tenisi, Folklor, Badminton, Kort Tenis, İngilizce, Voleybol, Satranç, Heykel, Okçuluk, Karate, Bilgisayar, Bağlama, Gitar ve Güreş Kursları verildiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çocuklarını bizlere emanet eden velilerimize ve katılım gösteren geleceğimizin teminatı çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Yaz Spor Okulumuzda ders veren öğretmenlerimize de katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Kurslarımıza katılan yavrularımıza ve tüm öğrencilere 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda başarılar diliyorum” dedi. Belediye Başkanı Vahap Akay, konuşmasının ardından öğrencilere sertifikalarını takdim etti ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10