Başkan Akay, personeliyle bayramlaştı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  kurban bayramı tatili öncesindeki son işgününde belediye çalışanları ile bayramlaştı.

Çerkezköy 27.08.2017 19:47:00 0
Başkan Akay, personeliyle bayramlaştı

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Çerkezköy Belediyesindeki geleneksel bayramlaşma töreni, 10 günlük bayram tatili başlamadan önce yapıldı. Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası önünde belediye personeli ile tek tek bayramlaşan Belediye Başkanı Vahap Akay, tüm çalışanlarına hayırlı bayramlar temennisinde bulundu. Cuma günü saat 17.00’da gerçekleştirilen bayramlaşmada Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Esengül Güven, Kemal Gümüş ile Mustafa Gümüş ve Belediye Birim Müdürleri eşlik etti.

 

SAĞLIKLI VE MUTLU BİR BAYRAM GEÇİRMELERİNİ TEMENNİ ETTİ

 

Başkan Akay bayram hediyesi olarak personellere çikolata hediye ederken, tüm çalışma arkadaşlarının Kurban Bayramını kutlayarak “ Yaptığınız özverili çalışmalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Hem milli hem de manevi iki bayramı bir arada kutlayacağız. Önce 30 Ağustos Zafer Bayramı, daha sonra ise mübarek Kurban Bayramı. Herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramını ve Kurban bayramını kutlar, ailenizle birlikte sağlıklı ve mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10