Yurdakul YGS öğrenciler ile bir araya geldi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Akademisi YGS semineri öğrencileri ile Karaidemir Barajı piknik alanında düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Malkara 28.08.2017 19:10:00 0
Yurdakul YGS öğrenciler ile bir araya geldi

TAVSİYELERDE BULUNDU

 

Kahvaltı programında konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “ İlk defa YGS sınavına gireceksiniz. Sizlere tavsiyem istemediğiniz zorla okuyacağınız ya da hayatınızda zorla yapacağınız bir mesleği tercih etmeyin. Sonra insanlar mesleklerini değiştirmek zorunda kalıyor veya mutsuz bir yaşama yöneliyor. Önemli olan hangi mesleği yaptığınız değil o mesleği ne kadar iyi yaptığınız. Ne iş yaparsanız yapın eğer gerçekten iyi kaliteli güzel yapabilirseniz mutlaka başarılı olursunuz. Ne iş yapmak istediğinize karar vermeniz lazım. Ne iş yaptığınızdan ziyade sizin istekleriniz hayatınızda önemli. Umuyorum sizler için güzel bir gelecek olur bizim için çok önemlisiniz değerlisiniz. Malkara'nın geleceği sizsiniz. Bundan sonraki yaşantınızda da istediğiniz mesleğe sahip olursunuz ve bu mesleği keyifle güzel bir şekilde icra edersiniz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Kahvaltının ardından YGS semineri öğrencileri gün boyu güzel havanın tadını çıkardılar. Malkara Belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltı programından çok memnun kaldıklarını belirten Belediye Akademisi YGS semineri öğrencileri, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür ettiler.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10