Başkan Akay, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı su altında kutladı

Belediye Başkanı Vahap Akay 30 Ağustos mesajını su altından verdi.

Çerkezköy 29.08.2017 12:49:00 0
Başkan Akay, 30 Ağustos Zafer Bayramı

Her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı farklı bir etkinlikle kutlayan Başkan Akay, bu yıl 95. Yıldönümü kutlanacak olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Saros’ta denizin 25 metre altına dalış gerçekleştirerek, yine farklı bir etkinlikle halkın karşısına çıktı. Akay, vatandaşı su altından selamlarken, fotoğrafları da sosyal medya hesaplarından #kıymetinibil hashtagi ile takipçileri ile paylaştı.

 

ZAFER BAYRAMINI SU ALTINDAN KUTLADI

 

Edirne'nin Keşan İlçesi'ndeki Saros İbrice limanında su altında dalış yapan Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında hazırladığı ''Sevadamız Çerkezköy, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu olsun) afişlerin yanı sıra Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün siyah beyaz fotoğrafını su altından paylaştı. Sosyal Medya hesapları Facebook ve Twitter hesaplarından da fotoğrafları #kıymetinibil hashtag'i ile paylaşan Akay, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı su altından kutladı. Denizin dibine dalış gerçekleştiren Akay’ın balıklarla birlikte çekilen fotoğrafı da sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça ilgi görürken, birçok kullanıcı fotoğrafı retweet ederek, Akay’ın anlamlı mesajını arkadaşları ile paylaştı.

 

DENİZİN 25 METRE ALTINDAN SESLENDİ

 

Çerkezköy Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında hazırladığı afişleri denizin 25 metre derinliğine dalış gerçekleştirerek sergileyen Belediye Başkanı Vahap Akay, burada Çerkezköy’ün ve tüm Türkiye’nin Zafer Bayramını kutladı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10