Açık Hava Sineması bayramda da devam edecek

Süleymanpaşa Belediyesi'nin insanları kaynaştırmak, eski günlerdeki gibi insanları evlerinden çıkarıp açık alanlarda birliği sağlamak ve açık havada film izleme keyfini yaşatmak amacıyla 2 yı

Süleymanpaşa 29.08.2017 20:32:00 0
Açık Hava Sineması bayramda da devam edecek

Geçtiğimiz hafta Düğün Dernek 2 ve Hükümet Kadın 2 filmlerini izleyici ile buluşturan Süleymanpaşa Belediyesi, Kurban Bayramı’nda da filmlerin devam edeceğini belirtti.

 

HÜKÜMET KADIN 2 VE DÜĞÜN DERNEK 2 FİLMLERİ İZLEYİCİYİ KAHKAHAYA BOĞDU

 

Süleymanpaşa Belediyesi’nin insanları kaynaştırmak, eski günlerdeki gibi insanları evlerinden çıkarıp açık alanlarda bir arada vakit geçirmesini sağlamak amacıyla başlattığı Açık Hava Sinema Günleri vatandaşların beğenisini kazandı. Projenin üçüncü yılında Sahil Dolgu Alanı’nda kurulan dev ekranda oynatılan filmlere vatandaşların yoğun ilgisi devam ediyor. Ağustos ayının başında başlayan Film Günleri’nde geçtiğimiz Cuma günü oynatılan Hükümet Kadın 2 ve Cumartesi günü izleyicinin beğenisine sunulan Düğün Dernek 2 filmleri izleyiciyi kahkahaya boğdu. Cuma günü saat 21.00'de Mutlu Kent Sahil Çay Bahçesi’nde Süleymanpaşalılarla buluşan, Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat’ın usta oyunculukları ile herkesin beğenisini kazanan Hükümet Kadın 2 filmini izlemek için halk Sahil Dolgu Alanı’na akın etti. İkinci gün ise yine Türkiye’nin en komik ikilisi Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrolünü paylaştığı Düğün Dernek filminin 2. Serisinde vatandaşlar kahkahaya boğuldu. Dev ekranın kurulduğu Sahil Dolgu Alanı’nda oturacak yer bulamayan vatandaşlar çimlere yaslanarak, Açık Hava’da film izlemenin keyfini doyasıya yaşadı.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10