Mezbahalar temizlendi

Marmaraereğlisi Kurban Bayramı hazırlıklarını kurban kesimlerinin gerçekleşeceği mezbahalarda yaptığı temizlik çalışması ile sürdürdü.

Marmara Ereğlisi 29.08.2017 20:34:00 0
Mezbahalar temizlendi

Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden ekipler, titiz bir çalışma ile mezbahaların temizliğini yaptılar.

 

‘’ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR’’

 

Kurban Bayramı’na 1 gün kala hazırlıklarını süratle devam ettiren Marmaraereğlisi Belediyesi, çalışmalarını mezbahada gerçekleştirdiği temizlik çalışmaları ile sürdürdü. Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın talimatları doğrultusunda çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden yetkililer, çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirttiler. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İbrahim Uyan; ‘’Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlarımızın dini görevlerini sağlıklı ve kurallarına uygun bir şekilde yerine getirebilmeleri için İlçemizde bulunan Mezbahalarda vatandaşlarımızın kurban kesimini rahat ve hijyenik şartlarda yapabilmeleri için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından çalışmalar devam ediyor’’ açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10